Povestea incredibilă a femeii de serviciu aleasă primar, cu un scor uriaș. A candidat fără să vrea!

 Dumba Gabriela
.

O poveste incredibilă vine din Rusia, acolo unde o femeie de serviciu a candidat fără să vrea și a fost aleasă primar într-un sat, cu un scor uriaș. Femeia de serviciu nici nu se gândea să candideze la postul de primar, dar atât a rugat-o edilul din ultimii patru ani, pentru a întruni numărul minim de doi candidați, necesar potrivit legii, încât a acceptat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Femeie de serviciu într-un sat din Rusia, Marina Udgodskaya nu a crezut nici în cele mai îndrăznețe visuri ale ei că ar putea fi primarul satului. În ultimii patru ani, Marina a șters praful și a spălat cu mopul în birourile clădirii administrației locale din Povalikhino, o localitate rurală din Rusia.

Când nicio persoană din sat nu s-a înscris pentru a-i fi contracandidat lui Nikolai Loktev, care face parte din partidul pro-Kremlin Rusia Unită, edilul a convins-o pe Udgodskaya să candideze pentru a-i fi „rivală' și să îndeplinească astfel cerința minimă de doi candidațise înregistreze ca „rivală' pentru a asigura cerința minimă a doi candidați, relatează BBC.

Acest plan i-a fost dat însă complet peste cap, după ce femeia de serviciu l-a învins cu o diferență de scor uriașă.

Acum, femeia de serviciu în vârstă de 35 de ani lasă produsele de curățenie deoparte pentru a se muta pe scaunul șefului, după ce a câștigat alegerile locale la începutul acestei luni, la care a participat doar pentru a-l ajuta pe primar să câștige un nou mandat, citează stirileprotv.ro.

Nikolai Loktev a crezut că nimeni nu o va vota și el va rămâne primar. Dar oamenii s-au săturat și au ieșit și au ales-o pe Marina Udgodskaya', a declarat pentru BBC un membru al comisiei electorale din Povalikhino .

683d6caa68a4c10f3c5cea7b338608e5683d6caa68a4c10f3c5cea7b338608e5

El a fost uimit și ea a fost uluită!', a declarat și o localnică. Ea spune că l-a auzit personal pe primarul Loktev cerându-i femeii de serviciu să candideze împotriva sa.

Citește și: Fructul pe care ar trebui să-l mâncăm zilnic pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen. Este permis și diabeticilor!

Marina Udgodskaya a primit un val de apeluri după ce victoria ei surprinzătoare a ajuns în presa națională. De atunci nu mai răspunde la telefon și încearcă să evite lumea înainte de a fi instalată în fotoliul de primar, la sfârșitul acestei săptămâni. Dar, într-un interviu oferit recent, ea s-a declarat uluită de victoria ei, descriindu-se drept o „falsă' candidată care „nu era pregătită' pentru o promovare „atât de rapidă'.

Nu credeam că oamenii mă vor vota de fapt. Nu am făcut absolut nimic', a declarat ea pentru canalul de știri Telegram Podyom.

Chiar și așa, ea a câștigat aproape 62% din voturi. Șeful ei a luat doar 34%.

Niciun candidat nu și-a făcut campanie înainte de alegeri: nu au existat panouri electorale, pliante, sau întâlniri cu alegătorii. Localnicii susțin că nu are rost, atunci când toată lumea îi cunoaște pe toți ceilalți.

Cu doar 242 de locuitori, Povalikhino este cel mai mare sat dintre cele 30 pe care le va conduce Udgodskaya.

Am făcut tot ce este necesar în această slujbă, nu există probleme în sat', a declarat edilul Loktev pentru BBC într-una din ultimele sale zile de mandat, în timp ce încă încearcă să înțeleagă cum a pierdut.

Citește și: Horoscopul lunii octombrie. Zodiile cărora le surâde norocul în dragoste și la bani

„În mod clar, oamenii doreau schimbarea', a conchis fostul polițist în vârstă de 58 de ani.

„Cred că va face față. Tot satul o va ajuta. Însă trebuie să mai învețe', a mai declarat Loktev.

Chiar dacă ar vrea să renunțe la postul de primar, Udgoskaya nu are încotro: dacă ar refuza acest rol, Partidul Pensionarilor care o susține a transmis că ea va trebui să achite din propriul buzunar întreaga sumă necesară pentru repetarea alegerilor.

Citește și: Secretele pentru cele mai bune murături, gogonele sau castraveți, în saramură

foto: stirileprotv.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton