Noi detalii despre problemele din căsnicia Andei Adam. Neînțelegerile ar fi început încă de anul trecut, când soțul artistei a fost condamnat la închisoare

 Oana Popoiag
.

După ce au apărut speculații cu privire la faptul că Anda Adam este la un pas de divorț, tot mai multe detalii ies la iveală din căsnicia sa cu Sorin Nicolescu. Se pare că problemele de cuplu și certurile au apărut încă de anul trecut, când bărbatul a fost condamnat la închisoare cu suspendare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Căsătorită din 2015 cu Sorin Nicolescu, Anda Adam părea că și-a găsit fericirea mult visată alături de bărbatul vieții ei, căruia i-a dăruit și un copil. Când lucrurile mergeau, aparent, ca pe roate, au apărut zvonuri despre o posibilă despărțire, alimentată de faptul că artista a renunțat la verighetă și de lipsa fotografiilor de cuplu recente pe rețelele de socializare. De asemenea, cei doi nu se mai urmăresc pe aceste rețele.

Anda Adam, la un pas de divorț? Problemele în cuplu ar fi apărut după ce soțul artistei a avut probleme cu legea

Deși Anda Adam a mizat pe discreție, tot mai multe detalii ies la iveală despre posibilele probleme din căsnicie. Cu toate că zvonurile despre neînțelegerile în cuplu au apărut recent, se pare că disensiunile ar fi apărut, de fapt, în urmă cu peste un an, când Sorin a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, alături de alți patru complici, pentru infracțiuni de falsificare a cardurilor bancare. Soțul Andei Adam și-a dat în vileag complicii, reușind astfel să aibă pedeapsă cu suspendare, nota Cancan anul trecut.

Sorin a scăpat de închisoare, dar s-a ales cu probleme în căsnicie. Conform impact.ro, liniștea cuplului a fost compromisă de problemele cu legea, iar de atunci ar fi început neînțelegerile dintre Anda Adam și partenerul său.

'După problema cu condamnarea lui Sorin, toate responsabilitățile au rămas pe Anda. Așa au început certurile si reproșurile. Ba că se neglijează, ba că Sorin nu o ajută suficient și că s-a închis foarte mult în el. S-au certat și împăcat de atâtea ori încât nici nu mai știi ce să crezi, dacă vor rămâne împreună sau nu. În sufletul lor, nici unul nu vrea să divorțeze, dar nici așa nu se mai poate, doar cu neînțelegeri și nemulțumiri', au declarat surse din anturajul celor doi, potrivit Impact.

Anda AdamAnda Adam

Foto: Facebook

Citește și: Connect-R, reacție tranșantă la adresa Mirei, după roast-ul artistei de la iUmor: „Îmi pare rău că accepți un text total rasist! Aia e, facem orice doar să fim văzuți!”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton