Connect-R, reacție tranșantă la adresa Mirei, după roast-ul artistei de la iUmor: "Îmi pare rău că accepți un text total rasist! Aia e, facem orice doar să fim văzuți!"

 Cica Cristina
.

În cadrul ediției trecute de la iUmor' mai mulți artiști s-au prezentat pe scenă pentru a susține roasturi, care mai de care mai îndrăznețe. Se pare că cel al cântăreței Mira a stârnit furia unui artist vizat. Connect-R a precizat că se declară total dezamăgit de faptul că în 2020, solista a acceptat discursuri rasiste.

iUmor-1iUmor-1

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Maria Mirabela Cismaru, cunoscută în lumea muzicii ca Mira, a pășit încrezătoare pe scena iUmor și a prezentat un roast care nu a avut doar replici dure numai la adresa juraților, ci și la adresa altor artiști din România. Printre aceștia s-au numărat Ștefan Bănică Jr, Abi Talent, Pepe, Alex Velea și Connect-R .

Mihai Bendeac a fost luat primul în vizorul artistei de 25 de ani: Știi ce credeam? Că ai alte gusturi. Adică… mă așteptam să îți placă ceva mai exotic, cum ar fi: Bona Santiago. Scuze! Bella Santiago!'.

Citește și:Delia nu se aștepta să audă așa ceva pe post. Mira i-a dat replica fără rețineri:'Bagi în tine ca sparta'

Am crezut că îți place felul ăla stricat, dar simpatico în care vorbește limba română! După care mi-am dat seama1 Bă, n-are cum să-I placă, n-are cum să-l atragă așa ceva, că, altfel, ar trebui să-l iubească la nebunie pe Abi Talent', a continuat ea, stârnind hohote de râs în platiu.

Apropo de băieții ăștia agramați… care au blog și vlog. Se tot laudă că româna este limbal or maternă. Probabil pentru că o vorbesc mai bine mamele lor sau nu știu de ce. Dar, nu am vrut să o supăr pe Bella cu gluma mea. Din contra! O admir și mă bucur că a venit aici să ne ia premiile. România are un popor frumos, se poartă frumos cu imigranții. Sunt sigură că și Alex Velea, Connect-R, Pepe s-au simțit bine primiți la noi. (…)

Citește și: Mira se află în izolare de 6 săptămâni:”Cel mai mult mă sperie necunoscutul. Dar trebuie să ne gândim mai mult la grija pentru Planetă” Cu ce-și ocupă solista timpul liber, zilnic / INTERVIU

Spun aici este doar adevărul, jur, nu spun minciuni. Nu sunt ca iubitul lui Ruby să umblu cu cioara vopsită.

Despre mine nu știe lumea prea multe, așa că o să încep cu Dan Badea, pentru că, practic, suntem în aceeași situație! Am văzut că mai și cântă… Bravo! Încearcă orice pentru a-și depăși handicapul vârstei. S-a născut bătrân și obosit. Scuze, glumesc. Știm cu toții cine este Dan Badea, că el face stand-up și că toată lumea râde la glumele lui, mai ales aici, la «iUmor», unde publicul este plătit s-o facă! De ce nu râdeți?„, a mai spus Mira în roast-ul susținut la iUmor.

Mira a stârnit furia lui Connect-R

Tot momentul a fost urmărit și de Connect-R, care s-a numărat printre cei luați în vizor, iar reacția lui a fost una tranșantă. A postat mai multe Insta-story-uri cu imagini din timpul momentului și a scris câteva reacții acide: Îmi pare rău, Mira! Îmi pare rău că accepți un text total rasist! Mira! Cum să accepți așa ceva în 2020?!?! Sunt total dezamăgit! Aia e, facem orice doar să fim văzuți! Cum suntem văzuți?? Nici nu mai contează! Viața este viață.

America?? E o minciună! România este țara tuturor posibilităților! Suntem șmecheri rău. A, și să nu uităm că totuși ce a făcut Mira la «iUmor» e un pamflet! Pe bune?? Lol. Mira nu cred că a fost rău intenționată, ci pur și simplu nu a realizat că textul e tendențios! So… mai multă atenție! Cuvintele au putere', a reacționat Connect-R.

Sursa foto: Instagram, Facebook

Citește și: Anda Adam l-a fascinat pe Mihai Bendeac.Ce s-a întâmplat pe scena iUmor, după ce actorul a spus că Anda are picioarele perfecte

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton