Horia Brenciu și Alex Bogdan, primii detectivi de la Masked Singer, sezonul 2

 Mirea Roxana
.

În acest an, emisiunea Masked Singer România revine cu un nou sezon, mai intens și mai grandios. Horia Brenciu și Alex Bogdan sunt primi doi detectivi din sezonul doi al emisiunii Masked Singer România. Aceștia vor încerca să descopere ce vedete își ascund identitatea sub măștile spectaculoase.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Multe vedete de la noi vor urca pe scena de la Masked Singer România, care găzduiește cele mai impresionante măști. În timp ce vor purta măști și costume, din cap până-n picioare, celebritățile vor oferi informații care să-i ajute, sau să-i încurce și mai tare, pe detectivi, în încercarea de a descoperi cine se ascunde sub mască.

Alex-Bogdan-Masked-Singer-RomaniaAlex-Bogdan-Masked-Singer-Romania

Primi doi detectivi din sezonul doi al emisiunii Masked Singer România, de la Pro TV, sunt Horia Brenciu și Alex Bogdan. Horia Brenciu a reuși, în sezonul anterior al emisiunii, să afle numele mai multor vedete care se ascundeau sub măști. În acest an, își propune să fie și mai agil și să demaște și mai multe vedete.

Citește și: Jorge, primele declarații după ce a fost înlocuit la Masked Singer România:”Este proiectul meu de…”

Citește și: Pavel Bartoș prezintă Masked Singer sezonul 2:'Voi fi pus în fața neprevăzutului'

Citește și: Teo, primele declarații despre o nouă căsătorie, după ce a trecut prin două divorțuri:„Ne vom gândi să facem niște acte'/ EXCLUSIV

Citește și: Mama Geta, dezvăluri dureroase despre tatăl lui Culiță Sterp:„M-a părăsit acum 8 ani, are pasiunea femeilor'

Horia Brenciu și Alex Bogdan, detectivi la Masked Singer

Horia Brenciu și Alex Bogdan, detectivi la Masked Singer. Horia Brenciu spune că, atunci când vede un personaj la Masked Singer România, iese la suprafața copilul din el. În plus, acesta promite că sezonul doi vine cu măști impresionante pe care „nu le-a văzut nici Parisul'.  

O dată pe an avem niște cazuri de rezolvat. Aici, la Masked Singer România, de fiecare dată când văd un personaj, mă dedublez. Acel copil din mine iese la suprafață bucurându-se de toate măștile, iar în acest sezon are de ce să se entuziasmeze pentru că avem măști pe care nu le-a văzut nici Parisul, nici Londra, nici Tokio, nici New York. De cealaltă parte, adultul din mine încearcă rapid să scormonească detaliile biografice, să intre sub pielea personajului, să-l ghicească, lucru din ce în ce mai greu pentru că ni se dau indicii cu țârâita. O voce suavă, o mișcare de umeri sau o gambă mai mică sau mai mare, nu pot să te conducă rapid la personaj. Norocul meu e că am o echipă de detectivi unică în lume! Nu mai vorbesc de prezentator… Prieteni de-ai mei!', a spus Horia Brenciu, unul dintre detectivii de la Masked Singer România.

Alex Bogdan: „Am acceptat provocarea Masked Singer'

Horia Brenciu și Alex Bogdan, detectivi la Masked Singer. În ceea cel privește pe Alex Bogdan, acesta este un actor cu o vastă experiență în lumea teatrului și cinematografiei. Alex își va folosi talentul pentru a se apropia de măști și a le face să-i ofere mai multe indicii din postura de detectiv la Masked Singer România.

Vă salut, oameni buni, mulțumesc că v-ați răpit din timp să citiți această declarație. Așadar, fără s-o mai lungesc, declar pe propria răspundere că am acceptat provocarea Masked Singer România și voi fi noul detectiv!!! Am emoții foarte mari, compania este selectă, este plăcută, este numai bună pentru un show de zile mari. Așteptările mele sunt întrecute în fiecare zi. N-am fost pus niciodată față în față cu o energie așa mare, râdem foarte mult în fiecare zi. Abia aștept să ne vedeți!', a spus Alex Bogdan, detectiv la Masked Singer România.

Masked Singer România, sezonul doi, va apărea în curând la Pro TV, iar prezentatorul emisiunii va fi Pavel Partoș.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton