Ce cadou i-au oferit Smiley și Gina Pistol fiicei lor, după botez: "Noi nu am mai iubit"

 Mirea Roxana
.

La puțin timp după ce a avut loc botezul fiicei lor, Smiley și Gina Pistol i-au făcut un cadou simbolic micuței Josephine. Cei doi sunt în culmea fericirii de când a venit pe lume fiica lor și se asigură ca, zilnic, Josephinei să nu-i lipsească nimic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Smiley și Gina Pistol i-au oferit un cadou simbolic fiicei lor, Josephine Maria, la puțin timp după botez. Cei doi sunt cunoscuți pentru faptul că apreciază mult mai mult valoarea simbolică a lucrurilor decât pe cea materială. Drept urmare, Smiley și Gina Pistol au ales un astfel de cadou pentru fiica lor.

cadoul-lui-josephinecadoul-lui-josephine

Aceștia i-au oferit lui Josephine un tablou personalizat, în care este surprinsă harta stelară în ziua și la ora la care a venit pe lume micuța. De asemenea, alături de respectiva hartă, de numele fiicei lor și de ziua și ora la care a venit pe lume aceasta, Smiley și Gina Pistol au ales să scrie și câteva versuri din melodia „Până la tine'. Piesa a fost lansată de Smiley pentru a marca venirea pe lume a fiicei lui.

Citește și: Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley în privința fiicei lor:”Am știut de la început că misiunea cea mai importantă va fi…”/ EXCLUSIV

Citește și: Claudia Pătrășcanu, după ce s-a amânat divorțul:„Până te însori tu, măi Bădălău, mă mărit eu!'

Citește și: Oana Roman, mai fericită ca oricând după ce s-a împăcat cu Marius Elisei:„Îl iubesc foarte mult'

Citește și: Nicole Cherry, primele declarații despre nuntă:„Este oficial deja'

Ce cadou i-au oferit Smiley și Gina Pistol fiicei lor

Versurile pe care Smiley și Gina Pistol au ales să le scrie pe taboul pentru fiica lor Josephine sunt următoarele:

„Ai adus Soarele cu tine,

Pentru noi e răsărit,

Ne-ai arătat că până acum,

Noi nu am mai iubit,

Pe nimeni… Pe nimeni până la tine.'

Data și ora nașterii fiicei lui Smiley și Ginei Pistol sunt 09.03.2021, 17:09.

Recent, Smiley și Gina Pistol și-au botezat fiica, iar petrecerea dată în cinstea micuței Josephine a avut loc într-o locație din București, înconjurată de natură, iar la eveniment au participat atât familia, cât și prieteniii și colegii de breaslă ai celor două vedete.

Smiley, despre fiica lui și a Ginei Pistol

Gina Pistol și Smiley sunt cu adevărat fascinați de fiica lor, Josephine. Artistul a mărturisit că micuța râde foarte, că este cuminte și că a fost surprins să o vadă zâmbind așa de des. Smiley a spus, într-o notă de amuzament, că este deja tatăl tipic care își laudă copilul.

Râde foarte mult, este senină, cuminte și bună. De când s-a născut am fost surprins să o văd zâmbind des și mereu m-am gândit că este fix așa cum iubesc eu oamenii și cum cred că ar putea face o lume mai bună: fiind optimiști și zâmbitori. Ah, deja sunt tatăl tipic care-și laudă copilul, nu?! Dar chiar așa este, nu exagerez cu nimic, întrebați-o și pe Gina care sigur va fi mai obiectivă decât mine. (râde) O, și chiar mi se pare că sunt și eu răsfățat, că și ea mă alintă pe mine atunci când îmi prinde în pumn degetul de la mână și mă privește cu gura până la urechi și cu chiote de bucurie. Ce ar putea fi mai frumos de atât?!’, a declarat Smiley într-un interviu pentru revista VIVA!.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton