Gestul făcut de fosta soție a lui Bogdan Stanoevici în ultimele lui clipe de viață: "L-a ținut de mână și..."

 Cica Cristina
.

Bogdan Stanoevici a murit săptămâna trecută, lăsând un gol imens în sufletul apropiaților. Printre aceștia s-au numărat și fiul actorului, dar și fosta sa soție. Iată ce s-a întâmplat în ultimele zile de viață ale fostului politician și după incinerare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, Bogdan Stanoevici și-a ținut familia departe de luminile reflectoarelor. Nu a publicat fotografii cu fosta soție, dar a avut numai cuvinte frumoase de spus la adresa ei.

'Am cunoscut-o pe soția mea, care locuia în Franța. Nu era dragoste între noi, devenisem doar amici. Ne-am căsătorit, dar între timp am stat împreună șapte ani! Și după divorț am păstrat o relație frumoasă', povestea Bogdan Stanoevici.

Bogdan-Stanoevici-1-1Bogdan-Stanoevici-1-1

Fosta soție, alături de Bogdan Stanoevici în ultimele clipe de viață

Cu toate că, după spusele sale, nu i-a unit o iubire mare, cei doi au rămas apropiați până în ultimele clipe ale vieții sale. Fosta soție a lui Bogdan Stanoevici și-a făcut griji pentru fostul partener și chiar a decis să vină în România pentru a-i fi alături. S-a rugat pentru viața lui și i-a stat aproape până în ultimele clipe.

„Fosta soție din Franța a venit într-un suflet la Bogdan, ca să îi fie alături, la spital, în ultimele lui clipe de viață. L-a ținut de mână și se ruga pentru viața lui. Spera să-și revină, dar nu s-a mai putut face nimic. Dar și fiul lor a ajuns, în mare secret, în țară, pentru a-și lua adio de la părintele pe care l-a idolatrizat', au povestit apropiați ai familiei pentru playtech.ro.

Fosta soție și fiul lui Bogdan Stanoevici au luat cenușa actorului

Bogdan Stanoevici era foarte apropiat și mândru de fiul său, din toate punctele de vedere. Și fiul său a venit să-și ia rămas bun de la părintele său. El și mama sa și-au dorit să ia cenușa actorului în Franța, dat fiind că vizitele în România nu sunt prea dese.

'Bogdan își adora copilul, pe Louka. Băiatul are 19 ani și studiază Artele, în Franța. El și mama lui au dorit să ia urna cu cenușă în Franța, pentru că în România nu pot veni prea des', a mai precizat sursa citată.

Citește și: Povestea neștiută a lui Bogdan Stanoevici.A plecat din țară înainte de Revoluție și a luat-o de la zero

Citește și: Ce avere avea Bogdan Stanoevici.Conducea o mașină veche de 19 ani

Citește și: Reacțiile artiștilor după moartea lui Bogdan Stanoevici. Marcel Pavel:”Ce om bun și prieten am pierdut!”

Citește și: Adela Popescu, prima fotografie cu burtica de gravidă.Cum s-a pozat pe plajă

De ce s-a întors Bogdan Stanoevici din Franța

Bogdan Stanoevici a locuit 22 de ani în Franța, timp în care nu a fost fericit. Acesta a fost și motivul pentru care a revenit în România, fără urmă de regret.

'Nici măcar plecarea în Franța nu o regret. Mai mult, cum aș putea să o regret, când ea mi l-a adus pe băiețelul meu, Louka? Într-un fel, revenirea mea în România are legătură și cu fiul meu.

Am zis că, peste ani, mai bine să fie mândru de ceea ce aude și vede că face taică-su în țară lui, decât să mă vadă acolo bine, dar cu sufletul incomplet!', povestea el la un moment dat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton