Mugur Mihăescu nu vrea să mai audă de Garcea: "E rândul altor personaje!"

 Dumba Gabriela
.

Mugur Mihăescu a scris istorie în televiziune cu personajul Garcea, fiind unul dintre actorii cu cele mai vechi ștate în zona de umor din România, alături de prietenul Radu Pietreanu. Mugur consideră că a venit vremea altor personaje și îi spune adio lui Garcea, odată cu revenirea sa în televiziune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

La 53 de ani, Mugur Mihăescu a decis că este vremea să se întoarcă în televiziune și a putut fi văzut în noaptea dintre ani la TVR 1, în show-ul „Revelion la mine acas, program care a iscat numeroase controverse. Actorul care a cunoscut celebritatea cu personajul Garcea de la Vacanța Mare a mai apărut în acest an în show-ul „Masked Singer România”, de la Pro TV.

Mugur-Mihaescu-Radu-Pietreanu-7Mugur-Mihaescu-Radu-Pietreanu-7

Mugur Mihăescu se simte flatat că oamenii nu l-au uitat și a primit propunerea de a reveni în televiziune. „Sincer, oarecum m-am așteptat, de când am fost la „Masked Singer”, de când am avut producțiile din mediul online era de așteptat că lumea va dori din nou să mă convoace. N-am decât să fiu măgulit pentru că lumea ne vrea din nou, sincer. Măcar umorul ne-a mai rămas, vai de steaua noastră.”, a declarat Mugur pentru Click!.

Citește și:

George Burcea, declarații de dragoste pentru Viviana Sposub: „Te iubesc, minune!” Reacția iubitei

Cine este Dima Trofim, coprezentatorul show-ului Mireasa

Scandal între Florin Zamfirescu și George Burcea, pe Facebook: „Joacă prin paturi rol de Casanova”

„Leana” nu este invitată de Revelion

Mugur Mihăescu a petrecut Revelionul 2021 la TVR, însă „Leana” nu a fost invitată. Ce spunea actorul înainte de Revelionul care a iscat numeroase controverse?

„E un program exact cum ne-am dorit să nu ne detașăm față de ceilalți. Adică față de public. Să nu creadă cumva că noi suntem altfel față de ei. Adică ce fac ei acasă, așa vom petrece și noi. O să fie Radu Pietreanu, Dan Bittman, George Tănase, Susana și Daciana Vlad de la Maramureș, pe care le-am cunoscut în mediul virtual și le-am convins să ne cunoaștem și în mediul real. Îmi era drag de ele cum cântă și cât sunt de joviale și frumoase. Și am zis să chem o mână de prieteni, cât ne permite comitetul de situații de urgență. Și să fac exact ce face toată lumea acasă, să stăm, să petrecem și să încercăm să uităm, că ne-am săturat.”, a mai declarat Mugur Mihăescu, dând asigurări că „ne cam luăm la revedere cu ocazia asta de la doamna Leana, de la Costel, Garcea. Ne luăm bye-bye.”.

„Nu-i îngropăm, îi lăsăm să-și trăiască nemurirea online. Să rămână în memoria tuturor. E rândul altor personaje, o să vezi, am creat o mulțime de personaje noi. Și ar fi păcat să nu ieșim cu ele și să le dăm o șansă și acestora.”, a mai spus Mugur despre personajele care au scris istorie în comedie.

„Fostele personaje din Vacanța Mare, la revedere!”

Mugur Mihăescu susține că a primit mai multe propuneri de a reveni în televiziune.

„Propuneri există nu numai de la TVR. Eu voi discuta cu toată lumea și în funcție de propunerea care mă va lasa să fiu eu însumi și să dau tot ce am eu mai bun în ceea ce mă privește ca artist, pe aceea o voi lua în considerare. Categoric, sunt deschis la o reîntoarcere în televiziune, dar ca Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu.

Fostele personaje din Vacanța Mare, la revedere. Avem atât de multe de spus, avem atât de multe pe care le-am acumulat, datorită vârstei și unei vieți nebune pe care am dus-o, încât am zis că trebuie să împărtășim aceaste experiențe. Poate vom aduce din când în când crâmpeie din fostele personaje, poate vom face invitat special cu un fost personaj, sigur că da. Dar e cazul să fim noi înșine.”, a spus actorul pentru Click!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton