Geanina Ilieș, decizia inspirată care a salvat-o de la un posibil faliment. Și-a vîndut una dintre cele două afaceri fix înainte de apariția pandemiei de coronavirus / INTERVIU

 Oana Popoiag
.

Geanina Ilieș se poate considera un om extrem de norocos. După ce filmările la Gospodar fără pereche s-au încheiat chiar înainte de declanșarea pandemiei de coronavirus, frumoasa brunetă și-a dat seama că o decizie luată la începutul anului a salvat-o de la o criză financiară personală. Într-o mișcare inspirată, vedeta a vândut una dintre centrele de înfrumusețare pe care le deținea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După o pauză considerabilă de câțiva ani, Geanina Ilieș s-a întors la prima sa dragoste, televiziunea, în calitate de gazdă a emisiunii Gospodar fără pereche. Printr-o mare șansă a destinului, în vreme ce multe alte show-uri au sistat filmările în ultimele două luni, emisiunea Geaninei încheiase filmările cu foarte puțin înainte de apariția pandemiei de coronavirus.

Geanina Ilieș, decizia care a salvat-o de la faliment

Geanina Ilieș a mai avut, însă, un mare noroc, luând la începutul lui 2020 o decizie de business care s-a dovedit salvatoare în contextul actual. Fără să anticipeze, evident, criza economică ce va urma, vedeta și-a vândut una din afacerile sale din domeniul frumuseții, domeniu lovit din plin de pandemie.

'Îmi place și această latură foarte mult și este o altă sursă de venit pe care o gestionez cu drag. Ajunsesem să am chiar 2 centre de înfrumusețare, însă, odată cu revenirea în televiziune, am luat o decizie, care s-a dovedit benefică pentru mine. Chiar dacă nu am anticipat ce va fi la nivel economic, în luna ianuarie, imediat după sărbători, am fost foarte inspirată și am decis să vând unul dintre saloane, mai exact clinica.

Întoarcerea în televiziune nu mi-a mai permis să am la fel de mult timp și așa am păstrat doar solarul, pe care l-am dotat cu cele mai cerute servicii din clinică: epilarea definitivă și aparatul preferat al clientelor împotriva celulitei. Mi-am redus cheltuielile și am decis să merg pe principiul 'less is more', chiar și în business', a declarat Geanina Ilieș pentru VIVA!.

Geanina Ilieș a avut stări de panică la începutul pandemiei de coronavirus

Vedeta, mama unui adolescent, a recunoscut că la începutul pandemiei de coronavirus a experimentat stări de panică și anxietate și una din primele măsuri a fost să se uite mai rar la știri.

'Am avut stări nu neapărat depresive, poate anxioase, în primele săptămani. Generația noastră nu s-a confruntat cu așa ceva până acum. Din acest motiv, mi-am dat seama că mintea limpede este foarte importantă în această perioadă. Mintea își construiește granițe de autoaparare, dar tu poți face ca toate aceste gânduri să dispară, chiar și prin lucruri mărunte. Facând lucruri care să-i dea o acțiune minții, de deconectare. Eu am început în prima fază cu o curățenie generală, spre exemplu. Mă relaxa foarte tare să fac curat și înainte, dar am realizat că având curățenie în casă, și gândurile mele erau mai liniștite. Și tot așa, mi-am creat o rutină', a declarat Geanina Ilieș pentru VIVA!.

Geanina nu a mai ieșit din casă din data de 12 martie, dar este una dintre norocoasele ce se poate bucura de aer liber și soare, având curte.

Foto: Pro Tv

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton