Gal Gadot, provocare inedită pentru vedetele de la Hollywood, în plină pandemie de coronavirus. Starurile au răspuns imediat: "A fost ceva atât de puternic și pur în..."

 Cica Cristina
.

Actrița Gal Gadot a lansat o provocare în mediul online în contextul pandemiei de coronavirus, la care marile staruri nu au ezitat să răspundă.

World News – February 9, 2020World News – February 9, 2020

Gal Gadot și-a provocat prietenii să fredoneze câte un vers din celebra melodie „Imagine” a lui John Lennon. 

Vedetele nu au stat pe gânduri și au răspuns inițiativei. Staruri precum Jamie Dornan, Natalie Portman, Mark Ruffalo, Amy Adams, James Marsden, Sarah Silverman, Kristen Wiig, Sia, Pedro Pascal, Jamie Dornan, Zoe Kravitz, Ashley Benson, Lynda Carter, Jimmy Fallon, Will Ferrel, Norah Jones, Kaia Gerber, Cara Delevingne, Annie Mumolo sau Maya Rudolph au trimis videoclipuri în care fredonează melodia. Apoi, înregistrările au fost montate într-un clip de trei minute. 

Toate vedete care au acceptat provocarea lansată de Gal Gadot se află în izolare la acest moment, scrie spynews.ro.

„Bună. Sunt în ziua a șasea de carantină și trebuie să vă mărturisesc că în perioada asta m-am simțit un pic filozoafă. Știți că acest virus a afectat întreaga lume. Întreaga lume…nu contează cine ești, unde ești, suntem cu toții afectați de asta. Am văzut un videoclip al unui bărbat italian care cânta la trompetă pentru toată comunitatea. A fost ceva atât de puternic și pur în acel videoclip', a precizat actrița.

Filmulețele postate de vedete au devenit virale pe internet.

Sursa foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton