O mamă din București a anunțat poliția că fiica sa și iubitul nu respectă izolarea la domiciliu. Cei doi s-au întors recent din Franța

 Cica Cristina
.

O femeie din Capitală a anunţat autoritățile că fiica sa şi iubitul ei,care s-au întors recent din Franța, nu respectă izolarea la domiciliu.

O femeie din București a considerat că este corect ca autoritășile să știe că fiica ei și iubitul acesteia, care s-au întors recent din Franța, nu respectă izolarea la domiciliu.

Citește și: Cum evoluează simptomele unei persoane infectate cu COVID-19, din prima până în a 17-a zi.Zilele critice pentru un bolnav de noul coronavirus

A fost deschis un dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 , în urma sesizării făcute, pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicia combaterii bolilor.

Cei doi s-au întors din Franța, prin Vama Nădlac, iar la punctul de trecere al frontierei, ei au semnat documente pe propria răspundere că se vor autoizola, fiecare la propria locuință, notează spynews.ro.

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a fost înregistrat la data de 19.03.2020 dosarul penal nr. 2380/P/2020, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 Cod penal, constând în aceea că, în ziua de 18.03.2020, o persoană de sex feminin a sesizat Secţia 7 Poliţie cu privire la faptul că fiica sa împreună cu concubinul acesteia, care s-au întors pe 16.03.2020 din Franţa, nu respectă măsura izolării impusă de autorităţile competente. Din verificările efectuate a rezultat că cele două persoane au intrat în România, la data de 16.03.2020, prin PCTF Nădlac, ocazie cu care au completat declaraţia pe proprie răspundere referitor la respectarea măsurii izolării, fiecare la adresa la care domiciliază', se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

Sursa foto: pixabay.com

Citește și: Anunțul făcut de medicul Streinu-Cercel.Cât timp ar trebuie să stăm în casă, pentru a ne feri de coronavirus. „Să limităm circulația celor tineri”

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton