Gabriela Prisăcariu, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Dani Oțil: "Totul este acum..."

 Mirea Roxana
.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele în weekend și sunt mai fericiți ca niciodată. Fotografiile de la eveniment postate pe rețelele sociale au făcut furori. În vara acestui an, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni și părinți. Acum, Gabriela a făcut primele declarații după nuntă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit weekend-ul trecut. Evenimentul a fost unul discret, alături fiindu-le personele dragi. Acum, Gabriela a oferit primele declarații după marele eveniment din viața ei.

186634594_321467592679023_1446910230842218625_n186634594_321467592679023_1446910230842218625_n

Totul este perfect acum, suntem fericiți împreună și ne iubim, iar asta e ceea ce contează', a spus Gabriela Prisăcariu pentru Fanatik.ro.

De asmenea, soția lui Dani Oțil a mai spus că nu s-au schimbat foarte multe în viața lor după nuntă și că relația dintre ea și prezentatorul de la Antena 1 decurge la fel ca înainte.

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, împreună la nunta lui Dani Oțil.Și-au declarat public iubirea

Citește și: Cine sunt nașii Gabrielei Prisăcariu și ai lui Dani Oțil!Cuplul celebru din showbiz a făcut furori la nuntă

Citește și: Când începe Next Star.Reguli stricte în sezonul 10

Citește și: Cine este Marius Damian, unul dintre prezentatorii Asia Express 4

Gabriela Prisăcariu, impresii după nunta cu Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu nu a vrut să ofere foarte multe detalii despre nunta cu Dani Oțil. Aceasta a spus doar că a fost un eveniment discret și că alături le-au fost prietenii lor.

Prima zi  ca doamna Oțil nu am simțit-o diferit. Adică nu s-a schimbat ceva, în mod special. Suntem la fel ca înainte, ne vedem de relația noastră. Despre nuntă nu vreau să spun prea multe lucruri, a fost un eveniment discret, alături de prietenii noștri, ne-am bucurat de tot ce s-a întâmplat', a mai spus Gabriela, soția lui Dani Oțil.

Evenimentul a fost unul discret, ce-i drept, însă fotografiile de la nuntă au atras privirile tuturor. Gabriela Prisăcariu a purtat o rochie albă, spectaculoasă, în timp de Dani a îmbrăcat un costum într-o nuanță nude, la care a asortat pantofi în ton și o cămașă albă.

Cine sunt nașii cuplului Gabriela Prisăcariu – Dani Oțil

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au dorit ca nașii lor să fie Tinu Vidaicu, proprietarul unui club de fițe din Timișoara și Roxana Ionescu. Relația de prietenie dintre Dani Oțil și Tinu Vidaicu este una foarte veche. Cei doi se cunosc încă de pe vremea în care prezentatorul de la Antena 1 locuia în Timișoara, potrivit sursei menționate anterior.

Roxana Ionescu și Tinu au fost sufletul petrecerii la nunta finilor lor. Roxana Ionescu a dansat, indiferent de melodie, la petrecere. La rândul lui, nici mirele nu prea a stat la masă, ci a dansat cu invitații, iar atmosfera a fost una extrem de degajată.

Nașii au fost elegenți, pe măsura evenimentului. Tinu Vidaicu a purtat un costum negru, iar Roxana a îmbrăcat un compleu de albastru, cu sacou și pantaloni scurți eleganți, care i-au pus în evidență silueta de invidiat, la care a asortat o pereche de pantofi cu toc de galbeni și o geantă albă.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton