Adevărul despre scandalul dintre Sebastian Chitoșcă și Albert Oprea de la Survivor. Ce fac după fiecare joc

 Mirea Roxana
.

Bogdan Urucu a fost eliminat de la Survivor România, după ce a avut cele mai puține voturi din partea publicului. Acum, acesta a făcut mai multe dezvăluri despre relația dintre Albert Oprea și Sorin Pușcașu, dar și despre conflictul dintre Sebastian Chitoșcă și Albert Oprea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Urucu nu a avut ocazia să petreacă prea mult timp la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D. Acesta a fost eliminat în cadrul consiliului de duminică, 16 mai, având cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

b1b1

Acum, Războinicul a făcut primele dezvăluiri despre experiența din Republica Dominicană, dar și despre concurenții de la Survivor. Acesta a vorbit și despre relația dintre Sorin Pușcașu și Albert Oprea.

Singura diferență a fost că Sorin a fost puțin mai vocal, iar Albert a lăsat de multe ori capul în jos sau nu a vrut să îi dea o replică. De asta de acasă a părut că Albert este o victimă. Din punctul meu de vedere, amândoi sunt oameni deosebiți', a spus Bogdan Urucu, la Stafeta Mixtă, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Bogdan Urucu, eliminat de la Survivor:”Mă simt foarte câștigat”

Citește și: Bogdan Urucu, de la Survivor, sosia unui actor turc celebru!Ce au în comun

Citește și: Cătălin Moroșanu, despre scandalul dintre Zanni și Ștefan Ciuculescu de la Survivor:„Nu aș fi putut face așa ceva'

Citește și: De la ce a pornit conflictul dintre Ștefan Ciuculescu și Zanni, la Survivor:„E o cauză pierdută'

Bogdan Urucu, despre conflictul dintre Albert și Sorin

Bogdan Urucu a mai spus că la Survivor România nu s-a lăsat influențat de nimeni. De asemenea, acesta a recunoscut că s-a apropiat mai mult de Sorin pentru că sunt apropiați ca vârstă.

„Având în vedere natura meseriei mele, e greu să mă las influențat de cineva. Prin meseria mea, eu trebuie să fiu imparțial. M-am apropiat de Sorin sau am vorbit mai mult cu el, pentru faptul că suntem apropiați de vârstă. Eu consider că m-am apropiat de amândoi. Nu știu dacă s-a dat la televizor, dar eu am vorbit cu amândoi. În timpul zilei stăteam cu Albert, după care stăteam cu Sorin.

Lucrurile pe care cu toții le știm, că încearcă să influențeze oamenii (n.r- ce i-a spus Albert despre Sorin). Dar mie Sorin nu mi-a spus niciodată așa ceva. Sorin mi-a zis așa: O să vezi singur și te vei convinge singur de ce se întâmplă aici. Nu e nimeni om rău. Nici Albert, nici Sorin. Eu sunt prieten cu amândoi„, a spus Bogdan Urucu, după eliminarea de la Survivor.

Bogdan, despre scandalul dintre Albert și Sebi

Bogdan Urucu a vorbit și despre scandalul dintre Albert Oprea și Sebastian Chitoșcă de la Survivor România. Acesta a spus că nu există o dușmănie între ei, iar în ceea ce privește momentul în care Sebastian a sărit să îl bată pe Albert, Bogdan spune că Războinicul a exagerat puțin.

Între Albert și Sebastian au existat mereu chestiile astea, dar sunt normale unor sportivi. Sunt niște glume, să le zic așa, dar sunt niște glume care de acasă par într-un alt fel. Credeți-mă că după fiecare joc ei dau mâna, se felicită. La tv pare altceva. Nu am văzut ca și cum ar fi o dușmănie între ei. Eu i-am spus lui Albert că a fost o cascadorie foarte frumoasă. Nu l-a lovit, nu vă gândiți că l-a lovit cu pumnul, chiar nu. S-au împins puțin, imediat am intervenit și spiritele s-au calmat. A fost mai spectaculos cu Albert. A recunoscut și Albert că a exagerat. I-am zis lui Albert să ne zică sincer dacă a fost pe bune sau a fost puțin show. Iar el a zis că a și exagerat puțin', a mai povestit Bogdan Urucu.

Bogdan Urucu nu se aștepta să fie eliminat de la Survivor

Bogdan Urucu nu s-a așteptat ca el să fie eliminat de la Survivor România. Inițial s-a gândit că cel care va pleca va fi Ștefan Ciuculescu, însă surpriza a făcut ca acesta să fie desemnat chiar favoritul publicului.

„Mă așteptam să iasă Ștefan, iar în momentul în care am văzut cum s-a votat și am văzut că a intrat Adelina, am zis că va ieși Adelina, pentru că nu mai fusese nominalizată în consiliu. Nu știu ce s-a văzut de acasă, că ei au avut conflicte, nu știam care în avantajul cui va fi. Sebastian joacă așa cum își dorește, iar Stefan este un bărbat mai orgolios, îi place să fie respectat și impune respect. Zanni și Sebastian așa sunt ei, iar el s-a enervat foarte mult. Eu cred că toți au șanse egale să câștige Survivor„, a mai spus Bogdan Urucu, eliminat de la Survivor România.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton