Gabriela Cristea, din nou la tribunal într-un proces care are legătură cu Marcel Toader. Vedeta, somată să plătească 40.000 de euro

 Cica Cristina
.

Lovitură neașteptată pentru Gabriela Cristea! Vedeta a avut parte de o surpriză neplăcută și totul are legătură cu fostul soț, Marcel Toader. La doi ani de la moartea acestuia, prezentatoarea ar putea rămâne fără o mașină sau fără 40.000 de euro, contravaloarea acesteia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea trece, din nou, prin momente dificile din cauza fostului soț, Marcel Toader. La doi ani de la moartea acestuia, vedeta este somată să cedeze o mașină, cumpărată pe firmă, sau să plătească 40.000 de euro.

Divorțul dintre Gabriela Cristea și Marcel Toader nu a fost ușor, iar vedeta l-a acuzat că i-a furat banii, o sumă colosală, de sute de mii de euro. S-au aruncat multe cuvinte grele, iar lucrurile s-au complicat destul de tare.

gabriela-Cristea-1gabriela-Cristea-1

Gabriela Cristea, în instanță la 2 ani de la moartea lui Marcel Toader

La doi ani după ce afaceristul a murit, Gabriela Cristea este chemată să predea cheile unui autoturism, care este înregistrat pe numele firmei lui Marcel Toader. Cum societataea a intrat în insolvență, lichidatorul judiciar i-a deschis o acțiune civilă Gabrielei Cristea. Vedeta are două opțiuni: fie predă mașina pe care o folosește, fie achită contravaloarea acesteia, de 42.500 de euro. Aceasta ar fi suma trecută pe factura mașinii care a fost cumpărată în urmă cu 12 ani.

Totodată, tot vedetei i se solicită să plătească cheltuielile de judecată, potrivit wowbiz.ro. Primul termen la proces a fost la finalul lunii martie, când prezentoarea nu s-a prezentat și nu a depus întâmpinare. Judecătoria Sectorului 2 și-a declinat competența în favoarea Tribunalului București, având în vedere suma mare, de peste 40.000 de euro.

Citește și: Maria Constantin a jignit-o grav pe Gabriela Cristea, fosta soție a lui Marcel Toader:„Supraponderală și rea'

Citește și: Gabriela Cristea, chemată la tribunal.Totul are legătură cu Marcel Toader, fostul ei soț decedat în 2019

Citește și: Daniel Pavel de la Survivor și iubita lui împlinesc 7 ani de relație:„Am jucat un fel de-a v-ați ascunselea'. Cu ce se ocupă Marina / EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman cere ajutorul unui specialist în parenting după divorț:„Isa este într-o perioadă grea'

Gabriela Cristea, la tribunal în legătură cu afacerile lui Marcel Toader

Aproape de finalul lunii decembrie 2020, Gabriela Cristea a devenit pârât într-un proces intentat de compania Bleu Ciel, care i-a aparținut lui Marcel Toader și care era în insolvență.

Procesul a fost deschis la Judecătoria sectorului 2 și a avut ca obiect ‘obligația de a face’. Firma lui Toader va fi reprezentată de lichidatorul judiciar. Procesul dintre Gabriela Cristea și firma lui Marcel Toader ar putea avea legătură cu o situație destul de complicată în care vedeta de televiziune și fostul ei soț se aflau înainte ca sportivul să moară. Gabriela Cristea l-a acuzat pe Toader că i-a sustras, fără știrea ei, suma de 400.000 de euro din contul personal și a mutat-o în cel al firmei sale.

Gabriela Cristea a adus la tribunal mai multe dovezi care să-i sprijine afirmațiile, însă când se pregătea să sărbătorească victoria împreună cu avocata ei, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Asta însemna că toate datoriile companiei vor fi amânate chiar și câțiva ani.

Gabriela Cristea și Marcel Toader, implicați într-un proces foarte lung

‘După ce ne-a plimbat de la un tribunal la altul, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Dosarul e suspendat până se rezolvă insolvența firmei. Toader e bun de plată, noi avem dovezi că i-a luat banii din cont. Există extragerile făcute la bancă.

El era împuternicit pe contul ei, s-a prezentat la bancă, a extras bani cu buletinul și a făcut viramente pe contul lui personal și al firmei. Asta nu are legătură cu vreun contract prenupțial. A avut mandat să scoată bani din cint pentru Gabriela, nu să și-i însușească. Gabriela și-a cam luat gândul de la bani, știe, în mare, despre ce este vorba, că putem să rămânem cu o hotărâre favorabilă. Dar vrea să demonstreze adevărul’,spunea avocata Ionela Vasile în 2018.

Gabriela Cristea a pierdut mulți bani după divorțul de Marcel Toader

Gabriela Cristea și Marcel Toader au încercat să-și clădească o afacere cu un parc acvatic, încă de pe vremea când formau un cuplu. Prezentatoarea TV a investit astfel o sumă de bani în respectivul proiect, dar în cele din urma nu s-a mai ales cu nimic.

„Sunt niște bani pentru care eu am muncit din greu, dar nu fac un capăt de țară din asta’, a explicat Gabriela. Astfel, a fost intentat un proces în acest sens, pentru ca situația să-și găsească o rezolvare, dar momentan instanța de judecată a întâmpinat niște probleme.

„Marcel Toader a avut imputernicire pe contul sotiei si nu ii spunea cand facea retrageri sau vira sume de la ea in contul firmei lui. Totul s-a intamplat in perioada casniciei lor, iar doamna Clonda, fosta Toader, a descoperit toate acestea dupa desfacerea casatoriei, cand a mers la banca sa revoce mandatul dat fostului sot pe contul sau bancar. Atunci a aflat cine si cat a retras si unde au ajuns banii’, a declarat, la acea vreme, Ionela Vasile, avocata Gabrielei Cristea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton