Fosta mare iubire a lui Mihai Bendeac are un bebeluș de șase luni. Andreea Vasile e în culmea fericirii, după ce a născut în secret

 Oana Popoiag
.
Andreea Vasile actrițăAndreea Vasile actriță

Ar putea ocupa lejer un loc fruntaș în topul celor mai discrete vedete, așa că puțină lume știe că Andreea Vasile, fostă iubită a lui Mihai Bendeac, a devenit mamă. Actrița care a născut în mare secret un băiețel păstrează misterul în jurul tatălui copilului, dar nu ezită să posteze pe Instagram imagini cu bebelușul.

Cu siguranță o ții minte pe Andreea Vasile de la 'Big Brother', din 2003. Iar dacă nu o știi de acolo, poate știi că a fost logodită în urmă cu câțiva ani cu Mihai Bendeac, fiind, se pare, singura femeie cu care acesta și-ar fi dorit vreodată să facă pasul cel mare. Iar dacă nu știi nici asta, ai văzut-o în câteva filme, căci Andreea Vasile e una dintre cele mai apreciate actrițe din noua generație.

Fosta iubită a lui Mihai Bendeac este o mamă fericită. Andreea Vasile are un bebeluș de șase luni

Mihai Bendeac are după ce regreta, căci Andreea Vasile este, la cei 35 de ani ai săi, o femeie frumoasă și cu o carieră în ascensiune. A terminat UNATC, la fel ca fostul logodnic și a avut mare succes ca parte din distribuția celebrului serial 'Umbre'.

Mai nou, Andreea Vasile este una dintre cele mai fericite și împlinite femei, după ce a devenit mamă. Interesant este că actrița a fost atât de discretă, că nimeni nu a știut că a fost însărcinată. Andreea a născut în mare secret un băiețel și este atât de discretă încât nu se știe nimic despre tatăl copilului.

Actrița a fost surprinsă zilele trecute de Spynews în timp ce se plimba cu copilul pe stradă, profitând de ultimele zile călduroase ale anului. De altfel, vedeta postează adesea în social media imagini cu băiețelul ei, alături de care este în culmea fericirii.

Foto: Spynews, Instagram

Citește și:

Adelina Pestrițu a fost nașă de botez. Vedeta a avut două ținute spectaculoase

Prințul William și Kate Middleton trebuiau să fie în „elicopterul morții', în care au murit trei oameni / Au evitat la limită tragedia din 2018!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton