Florin Ristei este cel de-al patrulea jurat al emisiunii X Factor. S-a alăturat colegilor lui: Delia, Loredana și Ștefan Bănică

 Cica Cristina
.

Emisiunea „Prietenii de la 11', pe care fostul concurent de la Asia Express o prezenta alături de Diana Munteanu, a fost scoasă din grilă. Însă, Antena 1 a venit cu vești bune pentru solist, căci el ar fi semnat pentru un post de jurat în noul sezon X Factor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că a avut în repetate rânduri replici acide la adresa unor emisiuni din trust, carismaticul Florin Ristei rămâne la Antena 1. Nu va mai prezenta „Prietenii de la 11' , ci ar urma să fie jurat la X Factor alături de Delia, Loredana și Ștefan Bănică.

În plus, se anunță și vești bune pentru fanii emisiunii. Potrivit surselor Libertatea, se pare că filmările pentru următorul sezon, în această formulă, ar urma să înceapă chiar zilele viitoare.

Citește și: Andreea Bălan are un nou iubit.Primele imagini cu bărbatul cu care și-a refăcut viața după despărțirea de George Burcea

Florin Ristei, câștigătorul sezonul 3 al emisiunii X Factor

Florin Ristei, care a devenit cunoscut la trupa Amicii, a participat în urmă cu 7 ani la X Factor. Nu doar că a avut performanțe excelente în echipa Deliei, dar a și câștigat trofeul în 2013, plecând acasă și cu marele premiu de 120.000 de euro.

Citește și: Cine este Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan

„Vreau să uite lumea că am cântat cândva în trupa Amicii, este un concurs și abia acum o să-mi măsor puterile', preciza el la acel moment.

Citește și: Ce mult a crescut fiul cel mare al lui Adrian Mutu!Mario împlinește curând 18 ani și seamănă cu tatăl lui

Florin-Ristei-1Florin-Ristei-1

Sursa foto: Instagram, Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton