Flavia Mihășan este însărcinată a doua oară. Primele imagini cu burtica de gravidă: "Ne-am dorit ca între copii să nu fie diferență mare de vârstă"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Uitându-mă la fotografiile cu Flavia Mihășan și familia ei, îmi dau seama că acest text introductiv aproape că nici nu-și mai are rostul. Nu de alta, dar celebra expresie „o fotografie cât o mie de cuvinte chiar se potrivește, în cazul de față, zâmbetele de pe chipurile lor stând mărturie pentru fericirea pe care-o simt și pe care o trăiesc  din plin. Profit totuși de ocazie să vă anunț că, da, așa cum probabil ați intuit, Flavia Mihășan este însărcinată pentru a doua oară, veste pe care a ales s-o împartă în exclusivitate cu cititorii VIVA!, în acest editorial special.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Flavia, acest eveniment este prilejuit de un eveniment extrem de important, așa că îți spun direct… Felicitări! Ești însărcinată pentru a doua oară… Ce faci, cum te simți?

Mulțumesc! Mă simt bine, extrem de fericită pentru că  bebe e sănătos, de curând am făcut  prima  morfologie. Ce veste poate fi mai frumoasă?

Flavia Mihășan: „Sunt momente în care și uit că sunt însărcinată”

Cum a fost sarcina până acum? Se spune că fiecare sarcină este diferită, așa a fost și în cazul tău?

Am intrat deja în al doilea trimestru de sarcină, despre care și eu cred că e mai ușor, efectiv nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul de data asta. Și mie mi se spunea că nicio sarcină nu seamănă cu alta și pot zice că, într-adevăr, așa e. Spre deosebire de prima sarcină, de data asta am avut senzații de greață, mi-a fost foarte somn și, cumva,  am  avut  și  insomnii. Dar, în general, nu mă pot plânge că trăiesc o sarcina grea…

Sunt momente în care și uit că sunt însărcinată, alergând constant după Carol. Cert e că  abia aștept să cunosc bebelușul  ăsta minunat,  îl  așteptăm cu mare, mare drag!

Cu ce probleme se confruntă Flavia Mihășan în sarcină

Te-ai  confruntat  cu problemele specifice primului trimestru?

Da,  în  primele săptămâni am avut stări de greață, o foarte mare poftă de mâncare, ceea ce nu se întâmplase în timpul primei sarcini.

A fost o sarcină planificată? Adică vă făcuserăți un plan de dinainte să aveți doi copii de vârstă apropiată?

Da,  exact  ăsta  a  fost  planul. Ne-am dorit ca între copiii noștri să nu fie o diferență mai mare de doi ani, așa că suntem într-adevăr norocoși că s-a întâmplat cum am vrut. Atât eu, cât și Marius avem frați, suntem foarte apropiați de ei și am vrut ca și Carol să-și iubească frățiorul sau surioara, iar el să fie iubit la rândul lui de un frățior sau o surioară.

Citește și: În sfârșit, Flavia Mihășan a postat fotografii cu chipul fiului ei, la aniversarea de 1 an.Cum arată micuțul Carol și cu cine seamănă

Citește și: Cât s-a îngrășat Flavia Mihășan în timpul sarcinii și ce părere are despre operația de cezariană

Citește și: Drama care a marcat-o pe Viviana Sposub:„Am fost la un pas să-mi pierd viața. Tot corpul și fața erau pline de răni' / EXCLUSIV

Citește și: Prima imagine cu fetița lui Șerban Copoț:este adorabilă! Prezentatorul de la iUmor a devenit recent tată pentru a treia oară

Flavia-Mihasan-1Flavia-Mihasan-1

Veți avea fetiță sau băiat?

Nu știm încă, abia așteptăm să aflăm. Suntem curioși, dar nu avem  preferințe. Pentru mine, pentru noi, atâta timp cât este sănătos, este minunat.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE DECEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Alexandru Roșieanu, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton