Familia lui Ion Țiriac donează o sumă fabuloasă pentru persoanele în vârstă, în contextul coronavirusului: "Până la 40.000 de pensionari putem să ajutăm". Ion Țiriac Jr. a ajutat și românii din Spania

 Cica Cristina
.

În plină pandemie de cornavirus, familia lui Ion Țiriac face donații pentru persoanele care au nevoie de ajutor.

11Ion-Ion-Țiriac11Ion-Ion-Țiriac

Ion Țiriac Jr. urmează să doneze nu mai puțin de 2.400.000 de euro. Această sumă ar urma să fie cheltuită pe alimente și alte produse de care au nevoie persoanele sensibile în această perioadă, în special oamenii de peste 65 de ani.

Fiul lui Ion Țiriac a menționat că ar putea ajuta până la 40.000 de pensionari.

Citește și: Gigi Becali, donație colosală pentru 'Matei Balș'.Multimilionarul ajută bolnavii de coronavirus: 'Nu aveau nimic în spital'

„Până la 40.000 de pensionari putem să ajutăm să nu aibă contact cu această boală și să le fie bine, asigurându-le coșuri în valoare de 60 de euro', a spus Ion Țiriac jr la Antena 1.

Țiriac Jr.: „Vrem să ale asigurăm bătrânilor un coș pe săptămână

În egală măsură, Ion Ion a ținut să menționeze că a donat și pentru românii din Spania, notează digisport.ro.

'Am început să ajutăm de circa trei săptămâni în Spania. Ce am făcut în Spania, acum replicăm în România, la noi în țară, la o dimensiune mult mai mare. În Spania, ne-am ocupat doar de orașul Madrid.

Citește și: Cosmin Olăroiu se implică în lupta împotriva coronavirusului:Va dona 100 de porții de mâncare pe zi pentru cadrele medicale de la spitalul „Victor Babeș”

Aici, încercăm să fim peste tot. Vrem să ale asigurăm bătrânilor, care nu pot sau nu trebuie să se deplaseze de la domiciliu până la alimentară, un coș pe săptămână, în jur de 60-70 de euro, care să conțînă toate nevoile pe care le poate avea un pensionar, ținta numărul 1 al acestui inamic.

Totul pentru a rămâne în casă și a nu intra în contact cu alți purtători', a declarat Ion Ion Țiriac.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Andra donează 20.000 euro Spitalului Matei Balș din București:”Nu suntem pe deplin pregătiți și mi-e teamă că…”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton