Ethan Hawke, de nerecunoscut la 50 de ani! Cât de mult s-a schimbat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood

 Cica Cristina
.

Parcă nu demult, Ethan Hawke, se număra printre cei mai sexy bărbați de la Hollywood! Trecerea timpului a lăsat, însă, semne vizibile asupra sa. Iată cât de mult s-a schimbat și cum arată Ethan Hawke la 50 de ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ethan Hawke s-a numărat, cu siguranță, printre cei mai sexy bărbați de la Hollywood. În anii de glorie, actorul care a schimbat mai multe look-uri de-a lungul timpului, era râvnit de multe femei. Cu pletele în vânt sau tuns scurt, blond sau șaten, șarmul său inegalabil a frânt probabil mai multe inimi decât și-ar fi dorit.

Apariția în mai multe pelicule de succes și talentul său desăvârșit l-au dus pe culmile gloriei. Anii au trecut, însă, iar Ethan Hawke a împlinit de curând 50 de ani. Actorul a ajuns de nerecunoscut și parcă nimic nu mai amintește de bărbatul sexy, care a cucerit-o pe Uma Thurman.

Ethan Hawke, greu de recunoscut pe stradă

În plus, schimbarea actuală de look nu pare să-l avantajeze deloc, nicidecum să-l întinerească. Cu părul lung, prins într-o coadă, încărunțit, cu barbă și ochelari de vedere, Ethan Hawke este cu greu de recunoscut pe stradă. A putut trece cu ușurință fără să fie asaltat de fani.

A fost surprins de paparazzi, în compania soției sale, în New York. De fapt, aceasta a fost una dintre rarele sale apariții împreună, cei doi soți fiind destul de „scumpi la vedere”. Ultima dată au fost văzuți împreună în urmă cu mai bine de un an.

Citește și: Ethan Hawke: „Când eram în liceu, am lucrat într-un adăpost pentru animale”

Citește și: Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, declarații neașteptate despre compromisurile în relație:„Aici, orice femeie trebuie să pună STOP!'/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Salam se însoară cu Roxana Dobre, după 6 ani de relație:„Pentru el, e a doua oară, știe cu ce se mănâncă…'

Citește și: Un nou val de controverse! Anna Lesko și Iancu Sterp de la Puterea Dragostei mimează scene de sex în cel mai nou videoclip

Ethan Hawke, poveste de dragoste controversată cu actuala soție

Ethan Hawke a fost căsătorit în perioada 1998-2005 cu frumoasa actriță Uma Thurman, cu toate că se despărțiseră cu un an înainte de pronunțarea divorțului. În urma căsniciei de aproape 7 ani au rezultat doi copii: Maya, acum în vârstă de 22 ani și Levon Roan, în vârstă de 18 ani.

O serie de speculații s-au născut odată cu separarea celor doi, presa din străinătate relatând că între Ethan Hawke și bona copiilor săi s-ar fi născut o idilă. Actorul nu a recunoscut niciodată și nu a dat curs zvonurilor, însă trei ani mai târziu el s-a căsătorit chiar cu femeia despre care se spunea că i-ar fi fost amantă.

SOIREE GOLDEN GLOBE AWARDSSOIREE GOLDEN GLOBE AWARDS

În 2008, Ethan Hawke s-a căsătorit cu Ryan Shawhughes. Sunt de 12 ani împreună și cei doi soți au două fete: Indiana Hawke, în vârstă de 9 ani și Clementine Jane Hawke, în vârstă de 12 ani.

Ethan Hawke s-a luptat cu depresia

Ethan Hawke s-a luptat cu depresia și nu s-a ferit să vorbească despre asta.

Nu știu dacă altcineva mai simte asta, dar când ești în depresie, este foarte ușor să realizezi ceea ce este fals în viața ta sau falsitatea celor din jur în general. Eu începusem să văd asta. Cât de falsă și prefăcută este celebritatea și tot restul.

Pusesem atât de multă energie în dorința de a nu repeta greșelile părinților mei și le-am făcut pe toate! Am crezut că sunt mai deștept decât toți ceilalți. Și nu sunt„, a transmis el la un moment dat.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton