Ellie White s-a vindecat de COVID-19. Declarații uluitoare despre momentele de coșmar prin care a trecut: ”S-a manifestat mai violent”

 Stamen Diana
.

Ellie White s-a vindecat de COVID-19 și a venit la TV, unde a povestit despre clipele de coșmar a trecut și ea, dar și soțul ei. Artista a stat în izolare și alături de cei doi copii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din fericire, coșmarul s-a terminat pentru vedetă și familia ei. Ellie White s-a vindecat de COVID-19 și a descris simptomele pe care le-a avut de când a contractat virusul. Și soțul artistei a fost testat pozitiv, așa că au fost nevoiți să stea în izolare acasă, alături de cei doi copii.

„Am stat toți patru în izolare. La mine simptomele au fost mai ușoare și durata întregului episod a fost cam de patru zile. S-a manifestat mai violent decât la el, adică am început direct cu febră mare, 38-39 direct. Am bolit vreo 3-4 zile cu dureri de corp, dureri de piele, frisoane.', a declarat Ellie White la Antena Stars.

Citește și: Ce simptome a avut Ellie White și ce tratament anti-COVID a luat: „Nu am suportat nici atingerea hainelor de pe mine!” Soțul ei are o formă mai gravă a bolii

Ellie White s-a vindecat covid 1Ellie White s-a vindecat covid 1

Ellie White și soțul ei s-au vindecat de COVID-19

Soțul vedetei a fost mai grav, iar simptomele au fost ceva mai accentuate la el. Bărbatul a descoperit că are și probleme la plămâni, însă a preferat să se trateze acasă decât să stea internat în spital.

Cei doi copii ai artistei nu au contractat virusul de la părinții lor. Micuții au fost testați, iar rezultatul a fost negativ.

Citește și: Ellie White a fost testată pozitiv cu COVID-19:'Voi sta carantinată la domiciliu, cu tratamentul aferent'. Soțul ei a ajuns la spital

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton