Ella de la Puterea Dragostei trece prin momente dificile: „Mă mulțumesc că suntem în viață”

 Mirea Roxana
.

Ella a devenit cunoscută după ce a participat la Puterea Dragostei și a format un cuplu cu Jador. După ce aceasta a lipsit o perioadă din mediul online, urmăritorii ei s-au îngrijorat și au vrut să se asigure că este bine. Ella le-a povestit acestora că are probleme în familie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ella, fostă concurentă de la Puterea Dragostei, le-a mărturisit urmăritorilor este că trece printr-o perioadă dificilă a vieții ei. După ce n-a mai fost foarte activă pe rețelele sociale, urmăritorii ei s-au îngrijorat și au întrebat-o dacă este bine. Aceasta le-a spus că nu i s-a întâmplat nimic, însă cineva apropiat din familia ei trece prin momente grele, iar Ella trebuie să-i fie alături.

e4e4

Ella nu a vrut să ofere foarte multe detalii, însă i-a asigurat pe urmăritorii ei că, pe parcurs, este posibil să le vorbească despre acest subiect. Tot ce își dorește Ella acum este să fie alături de familie.

Citește și: Adela Popescu a ajuns cu bebelușul acasă. Cum au reacționat ceilalți doi copii:„O să-l bată'

Citește și: Mirela Vaida, atacată în direct de fratele lui Ioniță de la Clejani:„O găleată de apă opărită…'

Citește și: Cătălin Măruță a mărturisit care e cel mai mare defect al său:„Mi-e greu să mă opresc…'/ EXCLUSIV

Citește și: Celia a rămas cu sechele după COVID-19:„Am făcut analizele…'

Ce probleme are Ella de la Puterea Dragostei

Chiar dacă nu trece prin cea mai roz perioadă a vieții ei, Ella, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, este recunoscătoare pentru faptul că ea și apropiații ei sunt în viață.

„Primesc extrem de multe întrebări, mă întrebați dacă sunt bine, dacă am pățit ceva…nu, eu personal nu am pățit nimic, dar cineva din familia mea, extrem de drag întâmpină o cumpănă foarte mare, iar eu trebuie să fiu alături.

Probabil pe parcurs veți afla despre ce este vorba, unii dintre voi bănuiți și vreau să-mi petrec timpul aproape de persoanele dragi…

Nu sunt în cea mai roz situație a vieții mele, dar mă mulțumesc că încă suntem în viață și mă bucur de fiecare moment alături de persoanele dragi', a declarat Ella, de la Puterea Dragostei, pe Instagram.

Ella nu vrea să se mai împace cu Jador

Ella și Jador au trăit o poveste de iubire cu năbădăi la Puterea Dragostei, însă lanțul de iubire s-a rupt la scurt timp după terminarea competiției. Ella a mărturisit că Jador a mai căutat-o după ce s-au despărțit, însă n-a mai vrut să se împace cu el.

Noi ce certam foarte des pentru că el se transformă foarte mult în fața camerelor. Pentru show… nu știu motivele lui. Nu își asuma relația. Da, într-adevăr, m-a mai căutat, dar nu a fost ceva wow. I-am zis că eu nu mai am sentimente, că s-a terminat. Am fost îndrăgostită de el. A fost ceva frumos la momentul respectiv. Chiar nu vreau să mă împac cu el, sub nicio formă, ce a fost a fost, viața mea continuă, viața mea continuă fără el. Poate e ok să fim amici, dar atât‘, a spus Ella despre Jador la Antena Stars.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton