Adela Popescu a ajuns cu bebelușul acasă. Cum au reacționat ceilalți doi copii: „O să-l bată”

 Mirea Roxana
.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară. Prezentatoarea TV a fost externată miercuri, iar soțul ei a mers să-i ia de la maternitate pe ea și pe cel de-al treilea băiețel al lor. Adela Popescu a mărturisit care a fost reacția lui Andrei și Alexandru când au aflat că își vor cunoaște frățiorul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu a devenit mamă pentru a treia oară pe 11 iulie. Miercuri, Radu Vâlcan a mers și i-a luat de la maternitate pe frumoasa lui soție și pe bebelușul lor. Nu doar pentru cei doi părinți perioada aceasta a fost plină de emoții, dar și pentru Andrei și Alexandru, cei doi băieți mai mari ai cuplului.

a1-10a1-10

Cu toate că Adela Popescu a povestit de-a lungul sarcinii că băieții o tot întrebau când va veni pe lume frățiorul lor mai mic, acum cei doi au avut reacții diferite când au aflat că mama lor îl va aduce acasă pe cel mic. În plus, Adela Popescu a mai spus că și-au schimbat și mașina având în vedere că familia lor s-a mărit cu încă un membru.

Citește și: Adela Popescu, primele declarații după ce a născut:„Ne mai trebuie o pereche de gemeni'

Citește și: Mirela Vaida, atacată în direct de fratele lui Ioniță de la Clejani:„O găleată de apă opărită…'

Citește și: Cătălin Măruță a mărturisit care e cel mai mare defect al său:„Mi-e greu să mă opresc…'/ EXCLUSIV

Citește și: Văduva lui Sebastian Papaiani are o legătură paranormală cu actorul, care a murit acum 5 ani:„Am înlemnit!'

Adela Popescu l-a dus pe bebeluș acasă

După emoțiile veniri pe lume a celui de-al treilea copil, Radu Vâlcan și Adela Popescu au trebuit să mai treacă peste alte clipe încărcate de „suspans'. Este vorba de momentul în care Andrei și Alexandrul l-au cunoscut pe frățiorul lor mai mic. Totuși, imediat ce părinții lor i-au anunțat că urmează să vină cu bebelușul acasă, cei doi băieți au avut reacții diferite. Dacă unul a spus că o să-l pupe, celălalt a avut o reacție la polul opus.

Mergem să luăm copiii de la grădiniță și să vedem cum reacționează. Primul a zis că o să-l bată, celălalt că o să-l pupe', a declarat Adela Popescu în cadrul unei emisiuni TV, spre amuzazmentul tuturor. Ne-am schimbat și mașina, nu există una mai mare', a spus actrița, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

„Am ales din nou să nasc natural'

Adela Popescu a vorbit despre cum a decurs cea de-a treia naștere. Deși în timpul travaliului regreta că a ales să nască din nou natural, Adela Popescu spune, acum, că este cea mai bună alegere.

Gluma, glumă, dar eu nu mă învăț minte. În timp ce nășteam, era atât de dureros încât mă întrebam ce a fost în capul meu, cum e mintea atât de selectivă încât am uitat cum a fost la ceilalți și am ales din nou să nasc natural. După nașterea naturală lucrurile sunt mult mai simple, e dureros atunci pe moment, la cezariană e mai complicată situația după. Oricum, fără suferină nu ai cum să dai naștere‘, a afirmat vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton