Ella de la Puterea Dragostei se confruntă cu probleme de sănătate: "Am grijă de corpul meu, dar în momentul în care mă enervez..."

 Cica Cristina
.

Ella de la Puterea Dragostei se confruntă cu probleme de sănătate. Fosta concurentă a precizat că suferă de o afecțiune la nivelul scalpului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ella de la Puterea Dragostei a știut să se facă remarcată în sezonul doi al emisiunii, mai ales având în vedere relația tumultoasă cu Jador.

A trecut prin multe momente grele în cadrul competiției, mai ales în finalul show-ului când a primit lovitura de la fostul partener, care nu a susținut-o.

Citește și: Mircea Badea refuză să-și trimită copilul la școală, din 14 septembrie:Scapă cine poate!'

De asemenea, pe parcursul emisiunii s-au remarcat o serie de controverse și scandaluri, iar unul dintre acestea a deranjat-o în mod expres pe brunetă. Conflictul cu Daiana, care a acuzat-o că nu are grijă de aspectul ei fizic, a determinat-o pe Ella să spună cu ce afecțiune se confruntă.

Citește și: S-a spus că Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan, seamănă cu Keo.Dar ce au observat fanii solistei, într-o fotografie, întrece orice imaginație

Afecțiunea de care suferă Ella de la Puterea Dragostei

„Nu am să pun mâna pe tine că ai coji în cap! Spală-te pe cap. Hai, mai plangi un pic! A văzut Jador cum faci tu? Ce știe ea de ce am facut eu afară?”, a spus Daiana.

Citește și: Speak recunoaște că a avut greutăți la începutul carierei:„Îmi păcăleam foamea cu pufuleți. Nu aveam nici bani să plătesc întreținerea'

Vizibil deranjată de vorbele care i-au fost adresate, Ella a lămurit că la mijloc nu ar fi vorba despre lipsa igienei, ci despre o problemă medicală.

„Chiar am grijă de corpul meu mai mult ca niciodată. Poate prea mult. Am o dermatită seboreică. În momentul în care mă enervez și mă supăr, da, mi se ia pielea. Oamenii din afară nu mă știu. Trebuie să mă justific pentru că oamenii de acasă nu înțeleg.”, a clarificat Ella, potrivit wowbiz.ro.

Ella-Puterea-Dragostei-1-2Ella-Puterea-Dragostei-1-2

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton