Elena Marin de la Survivor s-a ales cu o cicatrice după ce Mihai Morar a căzut peste ea: „Am avut o rană foarte urâtă”

 Mirea Roxana
.

Elena Marin are o cicatrice în urma unui incident suferit într-un platou de televiziune, în 2014. La vremea respectivă, Faimoasa de la Survivor România era asistenta lui Mihai Morar la show-ul TV pe care acesta îl realiza. Totul s-a întâmplat în timpul unei demonstrații în direct, iar Elena Marin a rămas însemnată pe viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Elena Marin de la Survivor are o cicatrice în urma unui incident petrecut în direct, în anul 2014. Mihai Morar a vrut să facă o demonstrație în direct. Mai exact, a încercat să exemplifice ascensiunea unei starlete a momentului. Prezentatorul TV urca pe trepetele unei scări care era susținută de Elena Marin, asistenta lui.

elenaelena

La un moment dat, lui Mihai Morar i-au alunecat picioarele și acesta a căzut cu tot cu scară peste Elena Marin.

Deznodământul întregului eveniment a fost unul fericit. Scara metalică doar a zgâriat-o în zona omplatului pe Elena Marin. Dacă Faimoasa ar fi rămas pe loc, mai mult ca sigur s-ar fi ales cu o fractură.

Și Mihai Morar a avut parte de un deznodământ fericit, având în vedere că a căzut la circa doi metri și jumătate direct în cap. Prezentatorul TV s-a redresat rapid și și-a continuat discursul. 

Citește și: Simona Hapciuc, despre conflictul dintre Elena Marin și Zanni:„Nu a trecut peste traumele din copilărie'

Citește și: Cum a fost cerută Elena Marin în căsătorie, la Survivor:”Reacția ei a fost una care mi-a dat senzația că…”

Citește și: Mirela Vaida, mesaj cutremurător după atacul de la Acces Direct:'Vreau să-mi apăr viața și pe a copiilor mei'

Citește și: Detalii neștiute despre Maria Constantin și noul iubit.Robert ar fi, de fapt, însurat

Elena Marin de la Survivor a rămas cu o cicatrice

Elena Marin de la Survivor a dezvăluit, după câteva săptămâni la de la incident, că a avut o rană foarte urâtă pe omoplat în locul în care a căzut scara pe ea. Faimoasa a mai spus că putea să fie și mai rău și că a rămas însemnată pe viață.

„Am avut o rană foarte urâtă pe omoplat, în locul în care a căzut scara pe mine. Putea să fie mai rău, e bine totuși că am scăpat doar cu atât. Nu a fost nevoie de copci, din fericire. Am rămas însă cu o cicatrice mare pe omoplat. Nu cred că se va vindeca prea repede. Pot spune că am rămas însemnată pe viață după întâmplarea asta cu Mihai Morar', a povestit Elena Marin pentru WOWbiz.ro în 2014.

Elena Marin nu a rămas traumatizată în urma incidentului și la câteva zile a urcat pe o scară înaltă, tot în platoul emisiunii în care era asistenta lui Mihai Morar. Însă, de data aceasta, scara a fost asigurată mult mai bine și nu s-a mai întâmplat nimic rău.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton