Cum este relația dintre Sebastian Chitoșcă de la Survivor și soția lui: "Nu este un tip romantic"

 Cica Cristina
.

Sebastian Chitoșcă s-a alăturat recent Faimoșilor, însă s-a adaptat foarte bine în tabăra roșie. Deja a legat o prietenie cu Zanni, pe trasee se descurcă foarte bine și a adus multe puncte echipei. Cu toate acestea, Faimoșii ar dori să-l elimine, potrivit spuselor soției sale, Alexandra Chitoșcă. Ea a spus totul și despre relația lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Sebastian Chitoșcă s-a împrietenit cu o parte dintre Faimoși, iar la polul opus a atras antipatia altora. A fost acuzat că generează tensiuni în cadrul grupului și, la un moment dat, s-a spus chiar că ar fi manipulator și că ar avea mai „multe fețe'.

„Eu am spus din prima zi că Sebi este incredibil de fals și incredibil de manipulator', a spus Simona Hapciuc despre Sebi.

Sebastian-2Sebastian-2

Survivor este o competiție dură, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, în care foamea și lipsa condițiilor joacă un rol foarte important. Alianțele și jocurile pe care le fac concurenții pot fi adesea greșit interpretate, cum s-ar întâmpla și în cazul lui Sebastian Chitoșcă.

Soția lui Sebastian Chitoșcă: „El vrea să unească echipa'

Soția lui, Alexandra Chitoșcă, este de părere că sinceritatea și atitudinea lui nu vor face altceva decât să-i aducă eliminarea, dat fiind că în concurs nu este vorba doar despre performanțele sportive.

Soția fotbalistului mai subliniză că partenerul ei și-ar dori să unească echipa, nu să o dezbine, precum a fost acuzat. Însă, el tinde să-și piardă cumpătul atunci când se spun minciuni. De asemenea, a vorbit și despre prietenia lui cu Zanni, care ar fi una cât se poate de sinceră.

„Îl cunosc foarte bine, el a făcut fotbal la nivel de Liga 1. El știe să se integreze foarte bine într-o echipă. El vrea să apropie echipa, nu să o dezbine. Pentru Sebi a fost un dezavantaj că a intrat mai târziu, el vrea să vorbească despre probleme, este vocal. Este genul de persoană care spune lucrurilor pe nume. Îi sare muștarul la minciuni. Acolo e punctul lui slab. E posibil ca Faimoșii să vrea să-l elimine. Am văzut că a obținut câteva voturi. L-aș sfătui să fie mai rezervat. Prietenia lui cu Zanni e una sinceră', a spus Alexandra Chitoșcă la Teo Show. 

Soția lui Sebastian Chitoșcă: „Este o persoană extrem de sinceră'

Soția lui Sebastian Chitoșcă a mai spus că, deși niciunul dintre ei nu sunt firi romantice, dorul de casă în cazul lui și lipsa partenerului, în cazul ei, i-au făcut să se emoționeze foarte tare. Când au câștigat jocul de comunicare, sportivul nu și-a putut stăpâni lacrimile când a citit scrisoarea soției sale, iar Alexandra a fost extrem de impresionată acasă, când a urmărit imaginile la TV.

„El este o persoană extrem de sinceră, o persoană bună, caldă. M-a impresionat când a plâns la scrisoarea  pe care i-am trimis-o de Ziua Îndrăgosiților. Mă tem ca dorul de casă, de fratele lui, să nu-l împiedice de la acest traseu. El nu este un tip romantic, nici eu nu sunt. E un tip normal',  a mai spus Alexandra.

Citește și: Drama lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor:”Fratele meu avea 1% șanse să trăiască sau putea să rămână legumă”

Citește și: Sebastian Chitoșcă și Starlin, la un pas de bătaie la Survivor:”Se vede că ai crescut la țară”

Citește și: Cum arată soția lui Sebastian de la Survivor.Sunt împreună de 7 ani

Citește și: Cum a ajuns Răzvan Fodor să prezinte „Burlacul' și ce i s-a părut cel mai greu la filmări:„Mi-au garantat că…'/ EXCLUSIV

Alexandra și Sebastian Chitoșcă, împreună de 7 ani

Alexandra și Sebastian Chitoșcă sunt împreună de peste șapte ani. Cei doi au dat dovadă că sunt mai uniți ca niciodată când au decis să plece din țară și să se mute în Germania. Acolo, fiecare și-a găsit un loc de muncă, pentrua putea acoperi cheltuielile tratamentului costisitor pentru a-l ajuta pe fratele fotbalistului.

Fratele lui Sebastian Chitoșcă a fost la un pas să-și piardă viața. Totul a pornit de la o altercație pe terasă. În urma unei lovituri primite, fratele Faimosului s-a lovit puternic la cap și a intrat în comă. Medicii îi dădeau șanse foarte mici de supraviețuire, însă miracolul s-a întâmplat.

„Spre binele nostru, în proporție de 90 la sută fratele meu este foarte bine. Avea 1 la sută șanse să trăiască sau să rămână legumă. Dumnezeu a fost cu el, cu noi. Acum este stabil, merge pe picioarele lui, vorbește', a povestit Sebastian Chitoșcă de la Survivor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton