Drama lui Ashton Kutcher. A avut o pierdere dureroasă, care i-a întunecat tinerețea: iubita lui a fost ucisă cu bestialitate

 Cica Cristina
.

Apare mereu cu zâmbetul pe buze și este o prezență plăcută, numai că, în realitate, Ashton Kutcher ascunde o mare durere în suflet. A suferit o pierdere enormă în tinerețe, care l-a marcat pentru toată viața.

Ashton-Kutcher-1Ashton-Kutcher-1

Ashton Kutcher a jucat în numeroase comedii, a cucerit publicul în „Doi bărbați și jumătate” și este extrem de apreciat pentru otpimmul și umorul lui. Cu toate acestea, în spatele zâmbetului, actorul în vârstă de 42 de ani ascunde o mare durere în suflet.

Citește și: Mila Kunis și Ashton Kutcher nu le fac cadouri de Crăciun copiilor lor. Iată motivul!

Actorul american a trăit drama vieții lui la vârsta de 23 de ani. Era la început de carieră când un eveniment tragic i-a întuncat tinerețea. Iubita lui de la acel moment a fost ucisă cu brutalitate de un criminal în serie. Tânăra a fost găsită într-o baltă de sânge, dupa ce a fost înjunghiată. Nu mai puțin 47 de lovituri de cuţit s-au descoperit pe trupul femeii.

Tragedia s-a petrecut pe data de 21 februarie 2001, iar iubita actorului a fost ucisă cu bestialitate în timp ce făcea duș. Bărbatul ar fi locuit în apropierea tinerei în vârstă de 22 de ani. El a intrat peste ea în casă și a înjunghiat-o de 47 de ori. Tănăra a fost găsită aproape decapitată, cu gâtul tăiat, notează protv.ro.

Citește și: E superbă! Iată cât de frumoasă este fetiţa cuplului Ashton Kutcher-Mila Kunis!

S-a declanșat o anchetă minuțioasă, care s-a întins pe o perioadă îndelungată. La iveală au ieșit informații de neimaginat. Autoritățile au menționat că după Ashley au mai urmat încă patru victime, iar criminalul în serie ar fi ucis cel puțin 10 femei în total.

Abia șapte ani mai târziu a fost arestat criminalul: Michael Tomas Gargiulo, cunoscut și ca „Hollywood Ripper'. S-a reușit arestarea sa după ce s-au descoperit probe ADN în apartamentul unei victime care a reușit să scape din mâinile sale, scrie romaniatv.net.

Ce s-a întâmplat în seara în care a murit iubita lui Ashton Kutcher

În legătură cu seara fatidică în care și-a pierdut partenera, Ashton Kutcher a povestit că trebuia să se întâlnească cu Ashley pentru a merge la o petrecere organizată după ceremonia premiilor Grammy, însă cei doi nu au reușit.

A sunat-o de două ori și cum nu a răspuns a decis să meargă până la ea acasă. Nu a răspuns nimeni, s-a uitat pe geam și nu i s-a părut suspectă pata mare roșie din casă. A presupus doar că este vinul vărsat de iubita lui din supărare și a plecat așteptând să poarte o conversație următoare zi.

Adevărul l-a aflat ulterior: iubita lui murise, fără să fi avut șansa unei ultime întâlniri. Acestă tragedie i-a marcat tinerețea actorului, care nici măcar nu a fost lăsat să uite evenimentul din moment a fost chemat să depună mărturie 14 ani mai târziu.

Între timp, Ashton și-a refăcut viața alături de Demi Moore, cu care s-a căsătorit în 2005. Din păcate, mariajul s-a destrămat opt ani mai târziu. La doi ani de la divorț, în 2015, actorul a ajuns din nou în fața altarului. S-a căsătorit cu Mila Kunis și împreună au doi copii: Wyatt Isabelle, în vârsta de 5 ani și Dimitri Portwood, în vârstă de 3 ani.

Citește și: Mila Kunis şi Ashton Kutcher s-au căsătorit

Cu toate că acum are o familie frumoasă și este fericit și împăcat cu el, Ashton Kutcher va purta cu el mereu durerea unei pierderi timpurii.

Sursa foto: Facebook, Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton