Dramă în Familia Regală de Sărbători. Fostul soț al Prințesei Martha Louise a Norvegiei s-a sinucis

 Oana Popoiag
.

Doliu în Familia Regală a Norvegiei. Fostul soț al Prințesei Martha, scriitorul Ari Behn, s-a sinucis chiar de Crăciun, lăsând orfane de tată trei fetițe. Prințesa Martha divorțase de Ari în 2017, după un mariaj de 15 ani.


Familia Regală norvegiană trece prin clipe grele în această perioadă, după ce fostul soț al Prințesei Martha, scriitorul Ari Behn, în vârstă de 47 de ani, s-a sinucis chiar în ziua de Crăciun.

Doliu în Famlia Regală a Norvegiei

Membrii Casei Regale au fost șocați de cumplita veste, care a picat ca un trăsnet. Prințesa Martha are trei fete cu scriitorul: Maud Angelica, în vârstă de 16 ani, Leah Isadora, de 14 ani, şi Emma Tallulah, în vârstă de 11 ani. Cuplul se căsătorise în 2002 și divorțase în urmă cu aproximativ doi ani.


Casa Regală a Norvegiei a transmis următorul mesaj după moartea lui Ari Behn: 'Ari a fost o parte importantă a familiei noastre timp de mulţi ani şi avem amintiri frumoase cu el. Suntem recunoscători că l-am cunoscut. Regretăm că nepoţii noştri şi-au pierdut iubitul tată şi transmitem condoleanţe părinţilor şi fraţilor, care şi-au pierdut iubitul fiu şi frate'.

Scandaluri sexuale și droguri

Fostul soț al Prințesei Martha era cunoscut ca autor de romane și piese de teatru, dar a ajuns în centrul atenției în decembrie 2017, când l-a acuzat pe actorul Kevin Spacey de hărțuire sexuală. Ari susținea că acesta l-a pipăit după un concert dedicate laureaților Premiului Nobel. De asemnea, Ari a fost protagonistul unei controverse iscate după ce a fost filmat în Las Vegas în compania a mai multe prostituate care se drogau.

Foto: Hepta

Citește și: Irina Rimes are un nou iubit. Prima imagine cu cel care o face să zâmbească din nou

Prințesa Martha a Norvegiei și fostul soț, Ari BehnPrințesa Martha a Norvegiei și fostul soț, Ari Behn
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton