Dani Oțil și-a dus iubita la Miami. Gabriela Prisacariu arată fabulos în ținute sumare

 Oana Popoiag
.

Dani Oțil și iubita sa de 27 de ani, Gabriela Prisacariu, au decis că vor să-și petreacă o parte din Sărbători în țările calde, așa că au plecat în Miami. Frumosul model, supramunit de altfel 'Miss Funduleț', s-a fotografiat în diferite ipostaze, care-i pun în evidență formele și corpul tonifiat.

Dani Oțil a avut un decembrie plin, la finalul căruia a decis că este timpul să ia o pauză. Celebrul prezentator tv și-a luat iubita și au plecat într-o vacanță caldă, alegând ca destinație Miami. Soare, mare, soare, dar și brazi împodobiți…e cât se poate de evident din fotografiile postate de Gabriela Prisacariu că cei doi au un concediu cu de toate.

Tot din fotografiile modelului de 27 de ani este evident că tânăra arată incredibil de bine. Celebră pentru formele ei, Gabriela, o împătimită a fitnessului, este supranumită 'Miss Funduleț'.

Gabriela, iubita lui Dani, a participat în trecut la o emisiune matrimonială

Câștigătoarea de la ‘Supermodels by Cătălin Botezatu a mărturisit în emisiunea de la Kanal D că pretențiile ei când vine vorba despre un bărbat sunt foarte mari. Dani Oțil a îndeplinit toate cerințele frumoasei blonde și a făcut-o să se îndrăgostească iremediabil.

'Din moment ce sunt scorpie, e mai greu să se apropie băieții de mine. Băieții fug de femeile frumoase și deștepte. În general, le plac femeile proaste, să le sucească cum vor ei pe degete. Am întâlnit foarte mulți bărbați care…

Nici nu sunt pregătită pentru… Am 22 de ani. Nu am un răspuns pentru această întrebare (de ce este singură, n.r.). Probabil că sunt mai pretențioasă, foarte pretențioasă. Și… nu-mi place să am în jurul meu orice bărbat.

Am întâlnit și bărbați care mi-au spus – ești și frumoasă și tânără, tu o să-mi dai papucii repede, așa că mai bine ți-i dau eu ție. Le este frică să pună suflet'a povestit Gabriela la ‘Te vreau lângă mine.

Foto: Instagram

Dani Oțil și iubitaDani Oțil și iubita

Citește și: Gina Chirilă este însărcinată. Bogdan Vlădău, tată pentru prima dată | EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton