Divorț cu scandal între Megan Fox și Brian Austin Green! Actorul a cerut custodia celor trei copii: "E foarte greu"

 Cica Cristina
.

Megan Fox și Brian Austin Green divortează după 16 ani de relație. Au împreună trei copii, iar divorțul nu va fi deloc unul simplu. Cei doi deja se luptă pentru custodia copiilor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Megan Fox, în vârstă de 34 de ani, divorţează de actorul Brian Austin Green, în vârstă de 47 de ani, cunoscut publicului din România din serialul „Beverly Hills 90210′. Cei doi au avut o relaţie tumultuoasă, marcată de suișuri și coborâșuri.

Brian-Austin-greenBrian-Austin-green

Megan Fox s-a afișat deja cu noul iubit

Actrița deja s-a afișat cu noul ei iubit. La evenimentul American Music Awards, ea l-a prezentat pe Machine Gun Kelly, în vârstă de 30 de ani, care a cântat la gală. Imagini cu cei doi au apărut încă din luna mai, dar Brian a spus atunci că „sunt doar prieteni în acest moment'.

„În cele din urmă, fluturii se plictisesc când stau prea mult pe aceeaşi floare. Se simt sufocaţi. Lumea e mare, iar ei vor s-o exploreze', a scris Brian în primăvară, pe Instagram, și a postat o fotografie cu un fluture. Iar detaliul semnificativ este că această postare a fost făcută chiar de ziua lui Megan, în loc de urare. În plus, atât Megan, cât şi Brian au fost văzuţi fără verighete încă de la începutul anului.

Brian Austin Green vrea custodia copiilor

Divorțul celor doi pare să se complice acum, dat fiind că împreună au și trei copii. Brian Austin Green este cel care se ocupă de cei trei copii. Actorul pare distrus după despărțirea de Megan Fox și recunoaște cât este de greu cu trei copii.

'Sincer, e foarte greu. Trebuie să fiu pozitiv pe cât posibil', a transmis actorul din Beverly Hills.

Cu toate că viața de părinte cu trei băieți nu este deloc ușoară, Brian Austin Green a solicitat custodia micuților în toamnă, atunci când au depus și actele de divorț.

Lui Brian Austin Green întâmpină dificultăți și din cauza pandemiei de coronavirus. Dat fiind că totul este aproape închis, nu are posibilitatea de a-i distra pe copii, nu îi poate duce nici la filme, teatru sau locuri de jucat.

Brian Austin Green nu a vrut să divorțeze de Megan Fox

Surse apropiate cuplului a precizat că, de fapt, Brian Austin Green nu și-ar fi dorit divorțul, pentru că Megan ar fi 'dragostea vieții lui'.

'A iubit-o pe Megan cum nu a iubit pe nimeni altcineva. Toți prietenii știu că ar fi vrut să facă tot ce îi stă în putință pentru a o păstra și să facă lucrurile să meargă în căsnicie', a transmis sursa menționată.

„O voi iubi mereu', a spus Brian, care a explicat că pur şi simplu s-au distanţat din ce în ce mai mult la finalul anului trecut, când Fox era plecată la filmări în altă ţară. „A fost prietena mea cea mai bună timp de 15 ani şi nu vreau să pierd acest lucru', a mai spus el.

Citește și: Brian Austin Green își reface viața după divorțul de Megan Fox:s-a împăcat cu Tina Louise! Cum au fost surprinși de paparazzi la plajă/ FOTO

Citește și: E oficial! Megan Fox are o relație cu rapperul Machine Gun Kelly, la scurt timp de la divorț:”Inima îți aparține”

Citește și: Fuego, declarații neașteptate despre căsătorie și întemeierea unei familii:„Nu sunt omul stereotipurilor'/ EXCLUSIV

Citește și: Daciana Sârbu și Victor Ponta au devenit părinți a treia oară.Au înfiat în secret o fetiță!

Megan Fox și Brian Austin Green au trei copii

Cei doi şi-au început relaţia în 2004, pe platourile de filmare de la Hope&Faith, când ea avea doar 18 ani şi Green avea 30. Îndrăgostiţi până peste cap atunci, actorii s-au logodit în 2006, pentru ca în 2009 să se despartă, iar în 2010 să se împace cu tot cu nuntă la pachet.

În 2015, Megan Fox a depus actele de divorţ, invocând diferenţe ireconciliabile, dar în mijlocul divorţului, au anunţat că vor avea al treilea copil.

Megan şi Brian sunt părinţii a trei băieți ( Journey – de 3 ani, Bodhi – de 6 ani și Noah – de 7 ani), iar Brian mai are un fiu de 17 ani, din relaţia anterioară cu Vanessa Marcil.

Sursa foto: Hepta, Instagram, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton