Ce diferență de înălțime există între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

 Mirea Roxana
.

Ce diferență de înălțime există între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai frumoase cupuluri din showbiz-ul românesc. Totuși, una dintre întrebările care se află pe buzele multora este legată de diferența de înălțime dintre Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ce diferență de înălțime există între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Cu toții știm că atunci când vine vorba de iubire, tot ce contează sunt sentimentele. Detaliile legate de vârstă, înălțime, număr de kilograme și alte aspecte fizice pălesc în fața celui mai înălțător sentiment. Acesta este și cazul cuplului Dani Oțil – Gabriela Prisăcariu între care, pe lângă diferența de vârstă, există cea de înlățime.

2-12-1

Toate aceste aspecte nu au fost importante pentru Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu pentru că dragostea lor este mai presus de orice diferență de ordin fizic care există între ei. Este vizibil că între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu există o diferență de înălțime, mai exact, ea este mai înaltă cu cinci centimetri.

Citește și: Fosta soție a lui Reghe a avertizat-o pe Anamaria Prodan:„Mi-a spus că el umblă după altele'

Citește și: Primele imagini de la nunta Alexandrei Stan.A purtat bocanci și a petrecut cu invitații pe malul mării

Citește și: Scandal între mama Claudiei Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu:„Dacă eram mama ei o desfiam'. Ce replică a primit

Citește și: Drama lui Tedy Ursuleanu, după Colectiv. Trăiește doar din pensie:„Nu pot folosi mâna bionică!'

Ce diferență de înălțime există între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Ce diferență de înălțime există între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Nu să mai ținem în suspans și vă dezvăluit că diferența de înălțime dintre Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu nu este chiar atât de mare. Mai exact, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani are 1.75 m, iar frumoasa lui soție are 1.80.

Între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu există și o diferență de vârstă de 12 ani. Mai exact, prezentatorul TV are 40 de ani, iar aleasa inimii sale are 28 de ani. Totuși, așa cum spuneam, iubirea dintre cei doi este mai presus de orice, iar detaliile de acest gen sunt insignifiante.

Cum s-au cunoscut Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil

La jumătatea lunii mai, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit, iar curând urmează să devină părinții unui băiețel. Chiar dacă multă vreme cei doi și-au ascuns relația, ulterior au devenit unul dintre cuplurile extrem de deschise față de fanii din social media. Drept urmare, Gabriela Prisăcariu a povestit cum s-au cunoscut ea și Dani Oțil.

Întâlnirea dintre Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu a fost una aranjată de prieteni, așa cum se mai obișnuiește, ci una absolut întâmplătoare. Se aflau ambii în sediul Antena 1, iar el tocmai terminase emisiunea, în timp ce ea i-a ieșit în cale îmbrăcată în rochie de mireasă.

În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea', le-a povestit Gabriela Prisăcariu fanilor despre prima ei întâlnire cu Dani Oțil. Se pare că ținuta pe care o purta atunci actuala soție a lui Dani a fost un semn, pentru că, iată, Gabriela a a devenit soția prezentatorul TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton