Dieta ținută de Heidi Klum, care o ajută să slăbească 2 kilograme pe săptămână. Ce mănâncă pentru a-și menține silueta la 47 de ani

 Cica Cristina
.

Are patru copii, dar arată splendid și este într-o formă fizică de invidiat! Cum reușește Heidi Klum să afișeze o siluetă zveltă la 47 de ani? Iată secretele sale și dieta la care apelează când vrea să slăbească 2 kilograme într-o săptămână.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Atunci când vine vorba despre silueta sa, regula de bază după care fotomodelul se ghidează este una simplă: să consume alimente sănătoase, în cantităţi mici și frecvent.

Pentru a slăbi 2 kilograme pe săptămână, modelul german apelează la o dietă specială: la micul-dejun consumă un shake cu proteine şi circa 180 de calorii, iar ca gustare optează pentru o omletă din patru ouă cu legume. La prânz mănâncă 200 g carne de pui fără piele cu sote de broccoli şi o salată de crudităţi, iar ca gustare 10-12 migdale. Pentru cină, apelează iarăși la un shake proteic sau 200 g piept de curcan cu sos iute, potrivit libertatea.ro.

Citește și: Andreea Tonciu, însărcinată a doua oară? Vedeta face primele declarații:„Dimineața am stări de vomă, amețeli, obosesc foarte repede'

În rest, vedeta respectă „Dieta New York', a celebrului antrenor de fitness David Kirsch. Aceasta se desfășoară lent, fiind un program ce combină exercițiile fizice cu alimentația.

Heidi Klum se ghidează după regulile de alimentatie propuse de Kirsch, și evită alcoolul, pâinea, carbohidrații procesați, în general, fructele si lactatele. Totuși, mizează pe proteine ușoare, precum peștele și puiul, multe legume.

Citește și: Schimbare la Antena 1! Laura Nureldin se întoarce în televiziune și va prezenta Observatorul din weekend

Heidi Klum ține „Dieta New York'

Dieta menționată este împărțită pe trei faze. Prima fază se întinde pe o perioadă de două săptămâni, timp în care vedeta nu mănâncă pâine, dulciuri, cartofi, grăsimi, fructe, lactate, cafea și alcool. Printre alimentele permise se numără pieptul de pui, albușurile de ou, migdale, pestele și multe legume. Nu consumă mai mult de 1000 de calorii zilnic și se hidratează foarte bine.

Cea de-a doua fază se întinde tot pe durata a două săptămâni, fiind foarte asemănătoare cu prima. La alimente interzise intră, din nou, pâinea, dulciurile, grăsimile, cafeaua și alcool. Lista celor permise include piept de pui, ouă, migdale, peste, cartofi dulci, orez, fasole, fructe cum sunt afinele și merele și legume.

Citește și: A murit Malik B, cofondator al trupei The Roots.Rapperul avea 47 de ani

Pe parcurs, se reintroduc în alimentație cartofii, orezul și fasolea , în zile diferite. Nici în această fază nu se consumă mai mult de o mie de calorii.

În ultima fază, se reintroduc alimentele interzise inițial, cu precizarea că alimentația trebuie dublată cu multă mișcare, iar grăsimile, alcoolul și carbohidrații sunt pe lista de evitat în continuare. Această fază a dietei poate fi urmată toată viața.

Citește și: Raluca Tănase de la Bambi, prima vedetă eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities.Ce a făcut imediat după emisiune

De asemenea, Heidi încească să nu mai consume nimic după ora 19:00 și se bazează mult pe alimentele ce conțin mulți antioxidanți, pentru prevenirea îmbătrânirii premature, notează kfetele.ro.

The MTV 2019 Video Music Awards-Newark, NJThe MTV 2019 Video Music Awards-Newark, NJ
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton