Dieta Annei Kournikova, la 39 de ani. Soția lui Enrique Iglesias arată impecabil și după două nașteri: iată meniul ei complet, într-o zi!

 Cica Cristina
.

Anna Kournikova, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lumea tenisului, arată spendid și după ce a născut trei copii! Mulți se întreabă care îi sunt secretele și cum reușește să se mențină în formă și să arate atât de bine la patru luni după ce a devenit din nou mamă! Vedeta a împărtășit câteva dintre trucurile ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Soția lui Enrique Iglesias a răvășit lumea sportului încă de la primele apariții pe teren. Continuă să facă furori, la numai patru luni după ce a devenit mamă pentru a treia oară!

Anna Kournikova se poate lăuda cu un trup zvelt, fiind într-o formă de invidiat. Nu este de mirare că Enrique Iglesias i-a stat alături aproape 19 ani. Și la 39 de ani atrage toate privirile asupra ei!

Citește și: Dieta Sandrei Bullock, la 55 de ani. Alimentele de care se ferește actrița pentru a nu se îngrășa:iată meniul ei zilnic!

Ea a dezvăluit pentru The Sun că printre secretele sale pentru un trup de invidiat s-ar număra practicarea Pilates și faptul că… este mamă: „În timp ce copiii dorm, eu fac yoga sau Pilates. După amiaza încep treburile în gospodărie și până la ora 20:00 sunt de obicei epuizată, pe canapea'.

Ce mănâncă Anna Kournikova

În ceea ce privește alimentația, de menționat ar fi că Anna nu este adepta restricțiilor, ci încearcă să-și facă mici plăceri atunci când simte nevoia. Mizează pe cantități mici, la intervale regulate. Din meniul ei zilnic nu lipsesc fructele, legumele, proteinele slabe și grăsimile sănătoase.

La micul dejun obișnuiește să consume ovăz, lapte de soia, fructe de pădure sau iaurt. La prânz preferă somonul, sushi sau pui la grătar, iar pentru cină optează pentru o salată mixtă, cu ton sau creveți.

Citește și: Dieta modelului Naomi Campbell la 50 de ani.Regula pe care o respectă cu sfințenie de 20 de ani și care nu a dat greș niciodată!

Între mese, fosta tenismenă mai are câteva gustări, care includ avocado, banane, ananas sau grepfruit, conform dishfordiet.com.

Menținerea unei diete simple, cu nutrienți necesari, constituie secretul pentru silueta de execepție afișată.

2011 BAFTA Brits To Watch Event2011 BAFTA Brits To Watch Event

Sursa foto: Instagram, Hepta

Citește și: La 62 de ani, Sharon Stone a avut curaj să se pozeze într-un costum de baie minuscul și arată la fel de bine ca-n Basic Instinct!Ce dietă ține actrița pentru a se menține în formă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton