Dieta care a ajutat-o pe Rihanna să slăbească 20 kg. Renunță la carbohidrați și are un fel de mâncare preferat care-i accelereză metabolismul!

 Cica Cristina
.

Rihanna a avut fluctuații de greutate de-a lungul timpului, însă pe cât de ușor pune, pe atât de ușor reușește și să dea jos. Iată câteva dintre secretele artistei pentru a reuși să se mențină în formă.

Rihanna-1Rihanna-1

Rihanna este o artistă desăvârșită, care este apreciată la nivel internațional. Știe cum să atragă atenția și reușește întotdeaună să iasă în evidență. Este cunoscută pentru formele sale apetisante, iar fluctuațiile de greutate nu au făcut decât să le accentueze. De fapt, una dintre fricile cântăreței este să nu slăbească prea tare astfel încât să nu nu mai fie la fel de sexy și senzuală. Nu și-a dorit niciodată să fie extrem de slabă, ci înceracă să păstreze proporțiile pentru a se simți în continuare dorită și bine în pielea ei.

Din fericire, Rihanna nu prea are de ce să își facă griji, mai ales pentru că depune eforturile necesare pentru ca cel mai mare coșmar al său să nu se transforme în realitate.

Rihanna face mult sport, de minim trei ori pe săptamână. Ascultă cu sfințenie programul impus de antrenorul său: sare coarda, aleargă pe banda, pedalează și face aerobic.

În ceea ce privește regimul alimentar, Rihanna este atentă să consume cât mai puțini carbohidrați și se bazeză mai mult pe proteine. În egală măsură, Rihanna adoră mâncarea picantă, așa cum a declarat bucătarul ei personal,Debbie Solomon , pentru Bon Appetit. Se știe deja că mâncarea picantă contribuie la accelelerarea metabolismului și scad pofta de mâncare.

A avut un regim de viață dezorganizat, probabil și de aceea a avut perioade în care a luat destul de mult în greutate. Pe parcurs, însă, artista și-a dat seama că secretul unui corp tonifiat stă în antrenament și mâncare sănătoasă, notează ele.ro.

„Nu mi-am dorit să slăbesc adoptând această dietă, ci să fiu mai tonifiată şi mai sănătoasă. Pur şi simplu nu mă mai simţeam deloc bine. Acum fac sport cu regularitate şi mănânc sănătos. Acest lucru mă ajută să mă menţin în formă fără bătăi de cap”, a spus Rihanna într-un interviu.

Ce mănâncă Rihanna pentru a se menține în formă

Rihanna încearcă să mănânce la ore fixe, la interval de 4-5 ore, consumă foarte rar paste, pâine, pizza sau produse de patiserie şi panificaţie. În egală măsură, evită alimentele procesate și sursele de zahăr rafinat, consumă multă apă între mese, pentru senzația de sațietate și ia zilnic suplimente cu vitamine şi minerale.

Rihanna obișnuiește să mănânce peşte, ouă, carne slabă, legume, fructe, nuci, seminţe, lactate, grăsimi sănătoase şi cereale fără gluten, scrie eva.ro.

Iată cum arată mesele Rihannei: la micul-dejun consumă fie două ouă ochiuri, o felie de toast și o roșie la grătar sau terci din fulgi de ovăz cu lapte și caise uscate; la prânz optează pentru o salată de somon cu tortilla wrap și un măr sau salată de raci și roșii cu turta și o para, iar la cină mănâncă omletă cu ciuperci, salata verde și un măr copt sau pui stir-fry cu legume.

Sursa foto: Instagram, Hepta



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton