Diana Senteș de la Exatlon este însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă

 Cica Cristina
.

Diana Senteș este în culmea fericirii! Fosta Războinică de la Exatlon va deveni curând mamă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Diana Senteș a fost extrem de discretă cu privire la viața ei privată. Acum, se simte însă mai fericită ca niciodată de când a aflat că este gravidă.

Fosta concurentă de la Exatlon, care este acum antrenoare de fitness, nu a renunțat la exerciții și se menține într-o formă de invidiat. Diana Senteș are o siluetă suplă, cu toate că burtica în formare a început să fie deja vizibilă.

Diana Senteș și-a găsit, în sfârșit, fericirea în brațele unui bărbat cu care s-a mutat pe perioada pandemiei de coronavirus. Vestea că este însărcinată a aflat-o chiar în izolare, notează wowbiz.ro.

Citește și: Fostul șef al Formulei 1, Bernie Ecclestone, a devenit tată de băiat la 89 de ani.Bebelușul are o soră de 65 de ani

Vedeta a făcut anunțul pe rețelele de socializare, precizând că este nerăbdătoare să devină mamă pentru prima oară și să își cunoască bebelușul.

Citește și: După lupus, Selena Gomez în fața unui nou diagnostic:„Am fost speriată și uşurată pentru că am aflat de ce sufăr de atâţia ani de depresie şi anxietate'

Cu cine s-a iubit Diana Senteș în trecut

Diana s-a iubit în urmă cu doi ani cu Dani Oțil, numărându-se printre puținele femei cu care prezentatorul de la Neața s-a afișat după despărțirea de Mihaela Rădulescu. Cu toate că au avut o relație de scurtă durată, cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre în mai multe ocazii.

De asemenea, Diana Senteș s-a iubit și cu Marius Turcu, fiul fostului acționar dinamovist Vasile Turcu, înainte de a-l cunoaște pe cel care va deveni tatăl copilului ei.

Citește și: O mai ții minte pe Amanda din Melrose Place? Actrița Heather Locklear trăiește o poveste de dragoste ca-n filme:s-a logodit cu iubitul din liceu

Diana-Sentes-1Diana-Sentes-1

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton