De ce nu s-ar muta Andreea Marin din România: ”Am avut atâtea ocazii să plec peste hotare, să devin cetățean al altei țări”

 Cruceru Cristina
.

De ce nu s-ar muta Andreea Marin din România. Prezentatoarea TV a spus și motivele pentru care nu ar face acest lucru. 'Zâna surprizelor' se află acum la mare depărtare de casă și a ținut să le transmită un mesaj românilor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune de la noi din țară. 'Zâna surprizelor' este foarte apreciată și iubită de publicul, care a urmărit-o de-a lungul anilor. Vedeta dă mereu dovadă de naturalețe, onestitate și multă eleganță, fiind plăcută și pentru aceste aspecte.

Andreea-Marin-9Andreea-Marin-9

Andreea Marin este plecată în Portugalia, în scop profesional, însă se bucură că a găsit timp liber pentru a se bucura de frumusețea locului în care se află. Prezentatoarea de televiziune a făcut câteva postări pe conturile ei de socializare, din Portugalia, și a ținut să le transmită românilor un mesaj, cu această ocazie.

Citește și: Ce i-a interzis Andreea Marin fiicei sale, Violeta: „A început să învețe de la mine să facă această diferență”

Citește și: Cum se înțelege Andreea Marin cu fiica ei, Violeta: „Mă uit la ea şi, pe de-o parte, mă încântă, pe de altă parte, mă sperie'

Citește și: Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au împlinit 10 de ani de relație: „Îți mulțumesc pentru…”

Citește și: Marian Drăgulescu se însoară pentru a treia oară: „Legalizăm şi noi relaţia'. Ce i-a transmis Larisa Drăgulescu

De ce nu s-ar muta Andreea Marin din România

Andreea Marin a ținut să scrie un mesaj frumos tocmai din Portugalia. Vedeta susține că nu ar putea să se mute niciodată din România și nu din patriotism, ci din cauza unui dor care o mistuie de fiecare dată, când stă departe de țara ei.

„Bună dimineața, prețuiește viața! Avantajul muncii mele e că nu are granițe și uneori ajung să filmez în colțuri de lume unde soarele și culorile îmi inundă mintea și sufletul, din zori până la asfințit. Iubesc lumina, sunt ca o floare a soarelui care o caută mereu, mă inspiră, îmi dă energie creativă, bucurie de a trăi.

Portugalia e locul meu de muncă și azi, sunt fericită că de această dată există puțin timp și pentru a îmbina plăcutul cu utilul și lucrul devine mult mai plăcut așa, când există această balanță, dar se întâmplă rar să le pot îmbina, de obicei, e doar muncă, zi lumină. Oricum ar fi, mie mi-e mereu dor de casă și revin imediat ce termin ce am de făcut, întotdeauna caut să reduc timpul în care lipsesc de lângă cei dragi, ce nu-mi sunt alături.

Așa că număr orele până când ajung din nou la vremea noastră capricioasă, prefer să fiu acolo, oricât de frumos ar fi în alte locuri din lume, recunosc. Am avut atâtea ocazii să plec peste hotare, să devin cetățean al altei țări… Nu din patriotism, ci din cauza unui dor care mă mistuie mereu, eu simt că nicăieri nu e mai bine decât acasă. Viiiin!!!', este mesajul transmis de Andreea Marin pe Instagram.

Cum se înțelege Andreea Marin cu fiica ei

Andreea Marin are o relație foarte specială cu fiica ei, Violeta. Prezentatoarea TV susține că fata ei îi seamănă mult, fapt care o bucură în mare măsură, însă care îi dă și de gândit.

„În primul rând, Violeta îmi seamănă leit. Mă uit la ea şi, pe de-o parte, mă încântă, pe de altă parte, mă sperie, pentru că anumite lucruri la care eu am observaţii astăzi, ca mamă, îmi dau seama că le făceam şi eu la aceeaşi vârstă şi că probabil tata era tare chinuit, din păcate, pentru că trebuia să fie şi tată, şi mamă la vremea aceea.

Eu am ajuns acum cu fiica mea la vârsta la care există şi momente în care ne sfătuim, şi momente în care ne contrazicem, şi momente în care numai prin puterea argumentelor putem trece de un anumit impas. E şi frumos, şi dificil în acelaşi timp’, spunea Andreea Marin despre fiica ei, Violeta, pentru okmagazine.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton