De ce nu i-a îmbrățișat Starlin pe Albert Oprea și Maria Chițu după eliminarea de la Survivor: "Nu s-a dat la televizor"

 Mirea Roxana
.

Starlin a fost eliminat de la Survivor România după ce a fost votat de către Albert Oprea. Cel din urmă a ieșit pentru a opta oară consecutiv favoritul publicului. În momentul în care a părăsit competiția, Starlin i-a îmbrățișat pe toți concureții, mai puțin pe Albert Oprea și Maria Chițu. Acum, Războinicul a dezvăluit motivul pentru care nu și-a luat la revedere și de la cei doi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Starlin a fost eliminat de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D. În momentul în care a trebuit să părăsească competiția, Starlin i-a îmbrățișat atât pe Faimoși, cât și pe Războinici. Totuși, acesta a ales să nu își ia la revedere și de la Albert Oprea și Maria Chițu.

s1-15s1-15

Acum, Starlin a dezvăluit care a fost motivul pentru care a acționat așa. Albert Oprea și Maria Chițu au stat cu mâinile la spate în momentul în care Starlin își lua rămas-bun de la colegii de echipă. Acest gest din partea celor doi l-a determinat pe Starlin să nu-i îmbrățișeze.

Eu sunt o persoană care mereu a spus că în această competiție nimic nu e personal. Dar sunt extrem de real. Sunt chestii care nu s-au dat la televizor. În momentul în care am ieșit, am făcut ce am simțit. Toți colegii, în afară de Albert și Maria, au fost foarte afectați', a spus Starlin pentru Wowbiz, la Ștafeta Mixtă.

Citește și: Starlin, eliminat de la Survivor.„I-am demonstrat fetiței mele că orice e posibil'

Citește și: Scandal între Sorin Pușcașu, Starlin și Albert Oprea, la Survivor:„Ești un terminat, un nimeni!'

Citește și: În ce relații a rămas Jador cu Zanni, după Survivor:„De acasă s-a înțeles că…'

Citește și: Jador se operează după Survivor:„Am meniscul rupt în trei locuri!'

De ce nu i-a îmbrățișat Starlin pe Maria și Albert

Starlin a continuat să spună că nici el și nici Sorin Pușcașu nu aveau nimic personal cu Albert Oprea sau Maria Chițu la Survivor, doar că nu poate să ignore anumite lucruri.

„Ei au rămas cu mâinile la spate, în momentul în care tu rămâi cu mâinile la spate, de ce trebuie să mă duc eu la tine să te îmbrățișez. De multe ori când te trezeai, nu dădeai bună dimineața, despre ce vorbim. Nici eu, nici Sorin nu avem nimic personal cu Albert și Maria. În niciun caz nu mi-am dorit ca oamenilor să le fie milă de mine, indiferent de povestea mea de viață.

Eu am vrut să arăt cum se luptă pentru o bucățică de pâine. Albert e din prima zi cu noi, iar asta e dureros', a mai declarat Starlin, la Ștafeta Mixtă.

Starlin, despre relația cu Sorin Pușcașu la Survivor

Starlin și Sorin Pușcașu au avut o relație de prietenie strânsă la Survivor România. Toți fanii emisiunii știu că cei doi aveau și un salut doar al lor. Starlin a declarat despre prietenul lui de la Survivor că a avut o conexiune incredibilă cu el.

Sorin Pușcașu. A fost o conexiune incredibilă cu el. Ne-am demonstrat că suntem doi bărbați adevărați. Noi din priviri știam deja ce aveam de făcut. Ne ieșea totul natural. Și așa a rămas. Am încercat să fiu cel mai tare, dar când am ieșit am plâns de bucurie că plec acasă, am plâns de durere pentru că am plecat pe nedrept, am plâns pentru colegi, noi 5. Albert și Maria erau departe de noi. Cred că lipsa mea se simte destul de tare acum. Nu cred că Sorin va fi demoralizat, el e cu picioarele pe pământ', a mai declarat Starlin, de la Survivor.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton