De ce lipsește Sandra Stoicescu de la Observator Antena 1

 Cica Cristina
.

De ce lipsește Sandra Stoicescu de la Observator Antena 1? Prezentatoarea de știri a lipsit ieri și urmează să lipsească și zilele următoare de la Observatorul orei 19.00 de pe Antena 1. S-a aflat și motivul pentru care a fost înlocuită și a luat, momentan, o pauză.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

De ce lipsește Sandra Stoicescu de la Observator Antena 1? Acesta este întrebarea care a stat pe buzele tuturor, când au constatat că la pupitrul știrilor serii de la Antena 1 a apărut altcineva în locul prezentatoarei.

Ultima dată când a lipsit de la Observator, Sandra a luat decizia după ce soțul și fiica ei au contractat noul coronavirus. Telespectatorii au fost puși pe gânduri, însă de data aceasta motivul este total diferit.

De-ce-lipseste-Sandra-Stoicescu-Observator-1De-ce-lipseste-Sandra-Stoicescu-Observator-1

De ce nu mai apare Sandra Stoicescu la Observator Antena 1

Joi, 26 aprilie, Sandra Stoicescu a lipsit de la Observatorul orei 19.00 de la Antena 1. Colegul ei, Valentin Butnaru, i-a ținut locul și o va face și în perioada următoare. Acum s-a aflat și motivul absenței sale.

Sandra Stoicescu lipsește de la Observator pentru că și-a luat concediu. Prezentatoarea a plecat în vacanță cu familia și chiar ea a anunțat pe rețelele de socializare.

Citește și: Și-a sărbătorit fiica de 6 luni în Dubai!Sandra Stoicescu a avut curaj să zboare timp de cinci ore cu bebelușul

Citește și: Cum reușește Sandra Stoicescu să arate perfect pe micul ecran.I-am aflat secretul!

Citește și: În ce relații a rămas Jador cu Zanni, după Survivor:„De acasă s-a înțeles că…'

Citește și: Andrei Ștefănescu, primele dezvăluiri după divorțul de Antonia:„Atunci e cel mai bine să rupi legătura'

Sandra Stoicescu a plecat în vacanță, cu familia

Vedeta a făcut anunțul din aeroport, precizând că va petrece următoarele zile în Maldive, alături de soțul ei – Sergiu și de fiica lor – Sara. Prezentatoarea Observatorului și-a ținut fanii la curent pe tot parcursul drumului, care a durat nu mai puțin de zece ore.

În cele din urmă, a anunțat că au ajuns cu bine la destinație și că deja s-au bucurat de primele momente de relaxare, la soare. A postat și dovezile pe Instagram.

Sandra Stoicescu, căsnicie fericită de 7 ani alături de soțul ei

Sandra Stoicescu a declarat recent pentru Libertatea că soțul ei i-a schimbat viața în bine. Prezentatoarea a subliniat că Sergiu o face zilnic fericită și este recunoscătoare zilnic pentru acest lucru.

„Nu e mult timp în doi, dar îl prețuim pentru că, până la urmă, amintirile frumoase formează unul dintre ingredientele care stau la baza unei relații de durată. Și nouă ne și place să facem colecție de amintiri plăcute. Apoi, desigur, contează enorm și munca în echipă pentru tot ce avem, respectul, admirația, dar toate acestea fără iubirea profundă pe care o avem unul pentru celălalt n-ar face să funcționeze căsnicia atât de bine', a delclarat Sandra Stoicescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton