De ce nu a avut Draga Olteanu Matei copii. Actrița a vrut să înfieze unul: ”Mi-am dat seama că...”

 Stamen Diana
.

Mulți s-au întrebat de ce nu a avut copii Draga Olteanu Matei, iar ea a explicat motivul. Actrița a murit la vârsta de 87 de ani, după ce era internată de mai bine de o săptămână.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Medicii s-au luptat până în ultima clipă ca să o salveze, însă organismul ei a cedat. Draga Olteanu Matei nu a avut niciodată copii, însă la un moment s-a gândit să înfieze, însă s-a răzgândit. Regretata actriță a povestit în cadrul unei emisiuni TV motivul pentru care nu a avut moștenitori. Deși mulți au crezut că Draga Olteanu Matei nu poate face copii, adevărul era că actrița nu și-a dorit.

„Eu nu am vrut să fac copii niciodată. Îmi sunt foarte dragi, dar nu mi-am dorit pentru că eu cred o treabă pe care nu vreau s-o spun în public, pentru că ar fi foarte decepţionate mamele. Dar amintesc un proverb bătrânesc foarte înţelept: Cine are să-i trăiască, cine nu să nu-şi dorească. În zilele noastre ar trebui să ne gândim la partea a doua a proverbului', a spus Draga Olteanu Matei, precizând că la un moment dat a luat în calcul varianta adopţiei

'M-am gândit să adopt un copil cu mulţi ani în urmă, când nu avem cu ce să-l ţin, dar mi-am dat seama că nu am timp să ma ocup de el', spunea actrița la emisiunea „Agenția VIP', moderată de Cristi Brancu.

Draga-Olteanu-Matei-copii-2Draga-Olteanu-Matei-copii-2

Draga Olteanu Matei nu a avut copii. Actrița a murit la 87 de ani

Miercuri, 18 noiembrie, actrița și-a dat ultima suflare pe patul de spital din Iași, unde era internată de mai bine de o săptămână. Medicii au încercat tot ce le-a stat în putere ca să o salveze, însă organismul i-a cedat.

Chiar dacă nu a avut moștenitori, actrița a fost vizitată în fiecare zi la spital de nepoți. Draga Olteanu Matei și-a iubit nepoții ca pe proprii săi copii și a avut o relație foarte bună cu ei.

Citește și: Actrița Draga Olteanu Matei a murit pe patul de spital. Avea 87 de ani

Citește și: Cum arăta Draga Olteanu Matei la 87 de ani și ce făcea, la Piatra Neamț: „Nu trebuie să plângem, cine ajunge la capăt, scapă”

Citește și: Draga Olteanu Matei, declarație dureroasă după moartea Tamarei Buciuceanu: „Curând o să plec și eu”

Citește și: O știai plinuță și veselă, dar Draga Olteanu Matei a slăbit îngrozitor. Necazurile și problemele financiare și-au pus amprenta asupra actriței

„Deşi echipa medicală din Spitalul ‘Sf Spiridon a făcut toate eforturile să o trateze, pacienta a decedat în această noapte (marţi spre miercuri n.r.), la ora 2,11'a anunțat dr. Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sf Spiridon' din Iaşi. Actrița Draga Olteanu Matei a fost internată de urgență la spital la finalul săptămânii trecute, având o hemoragie digestivă superioară.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton