De ce au divorțat Alexandra Dinu și Adrian Mutu: „Am trăit foarte intens totul”

 Mirea Roxana
.

De ce au divorțat Alexandra Dinu și Adrian Mutu? Alexandra Dinu și Adrian Mutu au decis să se despartă după trei ani de căsnicie. Nimeni nu s-a așteptat ca cei doi să divorțeze. Toată lumea considera că formează cel mai frumos cuplu. Cei doi au împreună un băiat, pe Mario, iar actrița a vorbit despre cum a reușit să treacă peste experiența divorțului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

De ce au divorțat Alexandra Dinu și Adrian Mutu? Alexandra Dinu și Adrian Mutu au format unul dintre cele mai frumoase cupluru, însă cei doi au divorțat în anul 2003. Chiar dacă nu au vorbit niciodată public despre motivul care s-ar fi aflat în spatele deciziei lor de a divorța, se pare că Adrian Mutu ar fi fost foarte gelos.

al1al1

Alexandra Dinu era la începutul carierei sale și, trebuie să recunoaștem, mereu a fost de o frumusețe răpitoare. Drept urmare, nu avea cum să nu atragă privirile bărbaților. Această situație nu ar fi fost deloc pe placul lui Adrian Mutu, potrivit spynews.ro.

Experiența divorțului a fost una foarte intensă pentru actriță, fiind și foarte tânără la vremea respectivă.

Citește și: Andi Moisescu, din culisele Românii au Talent. Cum se înțelege cu Alexandra Dinu:”A descoperit destul de repede…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a debutat Alexandra Dinu în televiziune, la doar 17 ani:”M-am dus singură la un casting”. Ulterior, a jucat cu actori de la Hollywood / EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini cu Ștefan Ciuculescu de la Survivor:„Am încredere în Faimoși'

Citește și: Mirela Vaida, revoltată după ce procurorii au dat verdictul în cazul femeii care a atacat-o:„Mă simt în pericol'

De ce au divorțat Alexandra Dinu și Adrian Mutu

Alexandra Dinu a reușit să treacă, cu timpul, peste despărțirea de Adrian Mutu. Actrița este foarte recunoscătoare pentru fiul lor, Mario. Din acest motiv, îi va rămâne veșnic recunoscătoare fostului soț.

„La vremea respectivă am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte dintr-o altă viață. Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta', spunea Alexandra Dinu.

Adrian Mutu a anunțat despărțirea de Alexandra Dinu

De ce au divorțat Alexandra Dinu și Adrian Mutu? Cel care a anunțat că s-au despărțit, a fost chiar Adrian Mutu. La vremea respectivă, prin comunicatul transmis, acesta anunța că are nevoie de liniște pentru a se concentra pe cariera lui.

Informez opinia publică în general și în special simpatizanții mei și ai fotbalului că amiabil am convenit cu soția mea, Alexandra, desfacerea căsătoriei, pentru care am înregistrat acțiunea de divorț. Doresc să am liniștea necesară pentru concentrare și participare eficientă la acțiunile viitoare ale echipei naționale și ale formației de club la care îmi voi continua activitatea fotbalistică', se arăta în comunicatul transmis de Adrian Mutu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton