Ce relație au Dan Puric și fosta soție, după divorț. Au adoptat doi copii superbi: "M-am rugat la Sfântul Nectarie"

 Mirea Roxana
.

Ileana Olteanu, fosta soție a lui Dan Puric, continuă să aibă o relație frumoasă cu celebrul actor, chiar dacă s-au despărțit. Cei doi au adoptat împreună doi copii, iar Dan Puric are grijă în continuare de aceștia și de Ileana. Actrița a vorbit și despre cum i s-a schimbat viața din momentul în care a devenit mamă pentru Nectarie și Lorica. Aceasta și-a dorit enorm de mult să devină mamă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ileana Olteanu a vorbit despre bucuria de a fi mamă și despre cum i s-a schimbat viața de când i-au adoptat pe cei doi copii. Chiar dacă au decis să se despartă, Ileana Olteanu se simte atașată în continuare de Dan Puric. Actorul continuă să aibă grijă atât de copii, cât și de fosta soție.

1806_1694721274104152_1423228373592105219_n1806_1694721274104152_1423228373592105219_n

Fosta soție a lui Dan Puric îi este recunoscătoare acestuia pentru că a convins-o să îi adopte pe Nectarie și Lorica. Numele fetiței a fost ales după cel al mamei actorului.

Nu mai știam sentimentul ăsta să fii mamă. Eu eram o soție foarte ascultătoare. El spunând da, pe mine m-a băgat într-o lume extraordinară. Dan i-a dat fetiței numele mamei lui, Lorica. Întâi l-am adoptat pe băiat și Dan a zis că să adoptăm și o fetiță', a mărturisit Ileana Olteanu în emisiunea Florentinei Fântânaru de la Antena 3.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Alex Bodi și Mădălina Ghenea:„Femeia e superbă!'

Citește și: Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, va avea fetiță! Ce nume i-a ales:'Înseamnă Înviere'

Citește și: Cristi Borcea e hotărât să facă și al zecelea copil:„Numai cu Valentina'

Citește și: Cât a costat rochia lui Kate Middleton de la înmormântarea Prințului Philip.A mai purtat-o la un eveniment

Ileana Olteanu și Dan Puric au adoptat doi copii

Cei doi copii pe care Ileana Olteanu și Dan Puric i-au adoptat au acum aproape 9 ani.

Îi mulțumesc pentru că eu acum nu aș fi știut ce înseamnă această bucurie. (…) Copiii au venit prin rugăciune, m-am rugat la Sfântul Nectarie. Acum au aproape 9 ani', a continuat să povestească Ileana Olteanu.

Dan Puric continuă să îi ajute financiar pe copii și pe fosta soție. Actorul i-a spus Ileanei că el niciodată nu va renunța la a-i ajuta, ceea ce a liniștit-o. În plus, actrița spune că nu duce lipsă de nimic și că se descurcă cu salariul ei și cu banii oferiți de Dan Puric.

„Tot Dan ne ajută. Nu o să plece din inimă cuvintele lui. Mi-a zis să nu îmi fie frică, o să ne ajute pe mine și pe copii toată viața lui și atunci eu am liniștea asta că el ne va ajuta, și cu salariul meu, cu ce ne ajută el, noi nu ducem lipsă la ora asta de nimic', a mai spus Ileana Olteanu foarte emoționată.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton