Laura Giurcanu, despre cariera în modelling: „Era greu când eram tratată ca o bucată de carne și atât”/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

De ce a renunțat Laura Giurcanu la modelling. Fosta concurentă de la Survivor a cunoscut succesul încă de la 14 ani, iar după ce a devenit cunoscută în urma unui concurs televizat viața i s-a schimbat radical. S-a maturizat brusc, a stat mult timp departe de casă, cu joburi în străinătate, însă a luat decizii bune, fiind recunoscătoare pentru educația și valorile întipărite de părinți. Vedeta ne-a vorbit și despre motivele care au determinat-o să renunțe la lumea modei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Laura, tu ai cunoscut succesul încă de la vârsta de 14 ani, când ai câștigat acel concurs televizat de modele. Cum a fost adolescența ta, după acel concurs?

Adolescența mea a fost foarte diferită față de cea a colegilor mei de la liceu, spre exemplu. Intram în clasa a noua și îmi amintesc cum toți erau deja prieteni și existau grupuri formate, iar eu nu ajungeam la liceu cu săptămânile pentru că eram plecată în tot felul de deplasări în jurul lumii și, când ajungeam înapoi la liceu, eram complet străină. Eu am trăit lucruri frumoase și interesante, un alt fel de școală a vieții. Când ești plecat un timp atât de îndelungat în atât de multe lumi diferite de a ta, înveți pe propria piele și capeți o altfel de experiență. Uneori sunt nostalgică când mă gândesc la ce-am ratat în vremea aia, însă cu siguranță nu le poți avea pe toate în același timp.

Laura-Giurcanu-1Laura-Giurcanu-1

Laura Giurcanu, despre cariera în modelling: „Era greu când eram tratată ca o bucată de carne și atât'

Știu că ai avut multe joburi în străinătate pe vremea când erai elevă. Care sunt cele mai frumoase și cele mai urâte lucruri de care ai avut parte? Am putea spune că te-ai maturizat înainte de vreme?

Cu siguranță m-am maturizat brusc și devreme, dar am făcut și sport de performanță înainte și, cumva, eram pregătită pentru această responsabilizare. Am trăit lucruri foarte interesante și sunt recunoscătoare pentru educația și valorile întipărite de părinți. Chiar dacă eram departe de casă, am luat decizii bune și am avut grijă de mine. Era greu când eram tratată ca o bucată de carne și atât, însă asta e valabil și acum, așa este construită industria.

Citește și: Ce face Laura Giurcanu cu banii câștigați la Survivor:„Am un plan și anul ăsta am să-l duc la capăt'/ EXCLUSIV

Citește și: Laura Giurcanu, de nerecunoscut după 3 luni de foamete la Survivor:„M-am holbat în oglindă câteva minute' 

Citește și: Când va renunța Anamaria Prodan la numele Reghecampf:„Așa rămâne până…'. Reghe i-a cerut asta, în instanță

Citește și: Ce a făcut Iulia Albu cu celebra ei găină, Luța Chioara, după ce a murit:„Le-am incinerat'

De ce a renunțat Laura Giurcanu la modelling

Este lumea modei așa cum se vorbește, una greu de digerat? Cu multe compromisuri, cu multe interese, în care modelele au parte și de țepe?

Eu nu am trăit nimic din registrul ăsta, însă e o lume pentru care ai nevoie de stabilitate mentală, altfel te poate face rapid să te îndoiești de tine, până la cele mai profunde niveluri..

De ce ai renunțat la modelling?

Am renunțat la modelling pentru că voiam mult să mă exprim, să vorbesc și să scriu, să fiu deschisă și sinceră în fața oamenilor, iar la ceva timp după ce am făcut asta, a început să fie și monetizat, lucru care mi-a permis să pot renunța la modelling și să mă focusez pe ceva ce îmi aducea mai multă bucurie atunci. Acum îmi e dor și e posibil să îi mai dau o șansă, chiar m-am gândit mult la asta când eram plecată. Văd totul mult mai diferit acum, cu maturitate.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton