Daniela Gyorfi a vorbit deschis despre problemele de cuplu. Cât de des se ceartă de la bani cu George Tal

 Oana Popoiag
.
Daniela GyorfiDaniela Gyorfi

Daniela Gyorfi și George Tal formează un cuplu din 2006 și au împreună o fetiță de opt ani. Totuși, relația lor nu a fost ferită de certuri, mai ales că cei doi lucrează împreună, ca artist și impresar, iar discuțiile de la bani sunt și ele la ordinea zilei. Vedeta a vorbit recent despre problemele de cuplu.

La 50 de ani, după ani de zile în care părea că a intrat într-un con de umbră, Daniela Gyorfi arată mai bine ca niciodată. Una dintre cele mai deschise vedete din România când vine vorba de subiecte tabu, artista i-a mărturisit Cristinei Șișcanu, în cadrul unei emisiuni live pe wowbiz.ro, că, deși are o viață de cuplu fericită, certurile cu partenerul său, George Tal, nu lipsesc, mai ales că cei doi lucrează împreună. 'George fiind impresarul meu, banii noștri intră în casă în mod egal. El face rost de spectacole, eu cânt. Munca este în echipă. Eu nu vreau vile și palate, vreau să câștig atâția bani cât să nu am grija zilei de mâine. Nu există cupluri fără certuri, și noi spunem câteodată, gata, ne despărțim. El îmi spune că am gura mare. Avem și noi problemele noastre, dar suntem o familie unită', a povestit Daniela Gyorfi, care are o relație cu George Tal din 2006, iar împreună au o fetiță de opt ani, Maria.

 Daniela Gyorfi și George Tal, dragoste cu năbădăi

În ciuda micilor divergențe, povestea de dragoste cu partenerul ei de viață este una armonioasă, chiar dacă la început părea că nu vor avea nicio șansă. 'Eu l-am cunoscut în Germania. Faptul că el acolo avea o situaţie, avea şi doi copii din prima căsătorie, eu o aveam aici pe mama… a fost o situaţie puţin complicată. Nu am crezut în relaţia asta. Până la urmă lucrurile s-au aşezat. El a spus să stăm împreună, să vedem dacă ne înţelegem. Ne-am certat, ne-am despărţit. Nu a fost niciun motiv, doar orgoliul amândurora. Suntem două pietre foarte tari. Nimeni nu a crezut în această relaţie', mărturisea Daniela Gyorfi acum ceva vreme la Antena 1.

Daniela Gyorfi, prima vedetă din România care și-a pus silicoane

Daniela Gyorfi este prima vedeta din România care și-a pus silicoane, în 1999. La vremea aceea, operațiile estetice erau un subiect tabu și puține erau persoanele publice de la noi care apelau la astfel de intervenții sau care erau suficient de sincere încât să recunoască asta.

Daniela avea 29 de ani atunci și, potrivit spuselor sale, tinerețea te determină să faci lucruri pe care ulterior le regreți.

„Am trei operații la sâni și tot nu arată cum trebuie. Eu sunt o persoană foarte sinceră. Dacă aș putea să o iau de la început, nu mi-aș mai face nici o operație la sâni! Sânii nu-ți aduc nimic în plus. Poate te simți tu mai bine în pielea ta, dar doar dacă îți reușește operația. Dacă nu, pățești ca mine: te operezi de trei ori și degeaba!’, a povestit Daniela Gyorfi pentru VIVA!.

Foto: VIVA!, Facebook

Citește și:

Dani Oţil, prima poză cu iubita super sexy. Fanii au reacţionat imediat: În sfârşit, lumea credea că ţii doliu după Mihaela!'

Ce note a luat fiica Ozanei Barabancea la Evaluarea Națională. Cum a fost răsplătită Gloria de mama ei

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton