Dan Negru, totul despre relația cu Denise Rifai după „40 de întrebări” și de când sunt colegi: „Sincer, i-am spus și ei, o văd...”/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Toată lumea a rămas surprinsă când l-a văzut pe Dan Negru, care pe atunci era la Antena 1, la Kanal D, în cadrul emisiunii moderată de Denise Rifai, „40 de întrebări'. Acum au devenit colegi, iar prezentatorul ne-a vorbit despre cum se înțeleg acum și dacă participarea lui la emisiune a fost o pregătire a terenului sau doar simplă coincidență.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Uite, am o curiozitate personală. Dar cred că se mai întreabă și alții… În momentul în care ai fost invitat la emisiunea lui Denise Rifai, începuseși deja negocierile cu Kanal D? A fost emisiunea respectivă o pregătire a terenului? Sau poate un indiciu al plecării tale? Ai vrut atunci să tragi un semnal de alarmă?

Mi-a plăcut proiectul cu cele 40 de întrebări, dar nu a avut nicio legătură cu transferul meu. Însă nu-ți ascund că îi cunoșteam pe colegii de la Kanal D, pentru că sunt adversarii cei mai importanți din piața de TV de la noi datorită faptului că au știut cel mai bine să îmbine succesul la public care ne intersează pe noi cu succesul bussines-ului care îi sprijină pe ei. E televiziunea care a îmbinat cel mai bine aceste două rețete de succes, notorietatea și profitabilitatea.

Dan-Negru-1Dan-Negru-1

Cum se înțelege Dan Negru cu Denise Rifai

Chiar, te-ai mai întâlnit cu Denise pe holurile Kanal D? Cum a rămas relația dintre voi, după emisiune?

Am vorbit la telefon, firește. Sincer, i-am spus și ei, o văd pe Denise în politică în anii care vin. E făcută și pentru asta. Așa cum eu nu m-aș pricepe deloc. Îmi plac dârzenia ei și perseverența care cred că o vor defini în politică, dacă va vrea să se ducă în lumea aia. În anii următori, vor fi multe celebrități „de pe sticlă care vor intra în politică, așa cum au făcut-o Rareș Bogdan, Turcescu, Diaconescu. Sunt oameni cu verb, cu atitudine și, dacă scopurile le vor fi nobile, pot avea și succes.

Citește și: Dan Negru, adevărul despre veniturile din televiziune:„Deși sunt zgârcitul suprem al breslei mele…'/ EXCLUSIV

Citește și: Dan Negru, detalii în premieră despre emisiunea de la Kanal D:„Am toate emoțiile posibile, nu reușesc să dorm mai mult de 3 ore pe noapte'/ EXCLUSIV

Citește și: Denise Rifai, despre relația pe care o are cu tatăl ei:”Este cel mai bun antrenor al meu”

Citește și: Cătălin Botezatu locuiește cu chirie, deși are case și apartamente de milioane de euro!Care este motivul

Dan Negru, despre Revelionul la Kanal D

„Dacă Dan va avea nevoie de mine la Revelioanele lui, eu îl ajut, spunea Denise Rifai despre tine, la scurt timp după ce i-ai fost invitat. Așadar, să ne așteptăm la un nou format de Revelion, la Kanal D, cu doi prezentatori?

E mult până la Revelion. Am să-ți dezvălui o confidențialitate contractuală: nici nu am discutat subiectul Revelion. Hai să începem treaba, să ne fie bine și apoi avem timp să vorbim. Am apreciat mult genul ăsta de abordare relaxată, fără presiune.

Dan Negru: „În Moldova, transferul meu a trecut neobservat'

Tu ai fost mereu o vedetă TV care a prezentat interes. Aș spune mai degrabă că tu ai stat retras decât să spun că presa te-a ocolit… Cum a fost acum să sune telefonul atât de des, să ți se ceară atât de multe declarații, să fii urmărit de paparazzi, zilnic?

În anii ăștia mulți de televiziune, am prins și perioada în care presa era exclusiv pe hârtie, radio sau TV, dar și vremurile de acum, în care e o abundență de informații. Era mai ușor atunci în relația cu presa. Azi, orice site, orice podcast e instituție media și e cumplit să încerci să îi împaci pe toți. Mi-a fost greu cu podcasturile, la care nu mă duc deloc, pentru că, dacă mă duc la unul, atunci ar trebui să ajung la toți, și așa se cade. Așa că am decis să nu mă duc la niciunul. N-a fost ușor să explic, ba chiar am fost pe punctul să-mi stric prietenia cu Măruță sau Speak, dar până la urmă m-au înțeles. Sper! La toate cele de aici, la mine se adaugă încă o piață media, Moldova, unde lucrez de 15 ani și unde există, de asemenea, ziare, podcasturi, televiziuni, presă. Acolo, transferul meu a trecut neobservat. Din nefericire, televiziunile românești nu există în Moldova.

Dan Negru: „Scandalul există când cel care vrea să-l stârnească aruncă un sâmbure de tămbălău'

Uite, cu această ocazie, îți mulțumesc și eu, în numele meu și al colegilor de presă scrisă, pentru faptul că ai făcut o postare dedicată articolelor despre tine, în care îți exprimai aprecierea pentru faptul că n-ai găsit titluri sau articole eronate, tendențioase… Cred că a fost prima oară când o vedetă a făcut asta! Și lucrez și eu de 16 ani, am ceva vechime…

Le-am mulțumit public colegilor mei din presă pentru că nu au căutat scandalul în toată povestea asta cu transferul. Dar nu mi-a fost niciodată teamă de asta, pentru că îmi cunosc colegii de mulți ani și nu sunt printre cei care cred că presa face orice ca să strice o informație. Nu e așa, și eu sunt o dovadă. Scandalul există când cel care vrea să-l stârnească aruncă un sâmbure de tămbălău. Dacă nu arunci scânteia, nu izbucnește focul. Sigur că am trăit și momente amuzante. Acum vreo 20 de ani, dădeam un interviu unui cunoscut ziar și povesteam despre cum îmi petrec nopțile jucându-mă Mario Bros (un joc video în care personajul principal era un instalator care sărea obstacole. A doua zi, titlul din ziar a fost: „Negru și-a petrecut noaptea cu un instalator. Atunci mi-am amintit de vorbele lui George Carlin: „Nu vă învățați copiii doar să citească, învățați-i să pună la îndoială ceea ce citesc. Dar azi le mulțumesc colegilor mei din presă pentru onestitate!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton