Dan Bittman, la cafea cu prefectul de Timiş, după declarațiile controversate privind "minciuna COVID". Prietena lui luptă în linia întâi împotriva coronavirusului

 Cica Cristina
.

Dan Bittman a făcut o serie de declarații controversate privind numărul infectărilor de coronavirus și măsurile restrictive impuse. În ziua în care a vorbit despre „alerte mincinoase” și „minciuna COVID”, solistul de la Holograf s-a întâlnit cu prefectul de Timiș.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Bittman a avut o serie de declarații controversate, seria atacurilor începând în urmă cu mai bine de o săptămână cu o postare pe rețelele de socializare: „Nu e de ajuns minciuna COVID, acum trebuie să suport şi alertele astea penibile şi mincinoase de pe telefon. Când ieşim, băieţi şi fete?!'.

În aceeași zi în care a scris pe Facebook mesajul ce stârnit o serie de controverse, Dan Bittman a fost surprins de paparzzi Click! în compania unei femei care s-a dovedit a fi Liliana Oneţ, prefectul județului Timiș.

Dan Bittman: „Am uitat să mai vorbim despre lucruri normale”

Dan Bittman nu se ascunde și a confirmat pentru Adevărul întâlnirea cu prefectul județului Timiș. Artistul a precizat că cei doi sunt prieteni vechi, de aproximativ 30 de ani, iar părerile sale nu au nicio legătură cu întâlnirile cu prietenii.

„Tot ce se întâmplă, se întâmplă pentru că se vând titluri şi presa scrie, bineînţeles, ca să vândă. Probabil şi dumneavoastră veţi da un titlu pompos ca să vă citească cineva. Nu am ştiut că e interzis să te întâlneşti cu oameni pe care îi cunoşti de peste 30 de ani. Nu cred că trebuie să schimbăm toată ziua idei. Tocmai asta e şi problema. Toată lumea vorbeşte despre un singur lucru. Am uitat să mai vorbim despre lucruri normale şi să ne purtăm normal.

Aici este indignarea mea pentru că mi se pare că e o manipulare de la un capăt la altul, dar asta este părerea mea. Cineva mi-a răstălmăcit spusele. Astăzi am aflat că sunt liderul unei grupări, despre care nu am auzit până astăzi, ceva cu anti-botniţă. Dacă mă sunaţi peste o săptămână o să aflaţi că sunt inamicul public numărul unu al României şi de asta merg lucrurile atât de bine în ţară, pentru că eu declar ceea ce declar', a transmis Dan Bittman pentru sursa citată.

Decizia prefectului de Timiș, după întâlnirea cu Dan Bittman

Liliana Oneț nu a fost deloc influențată de părerile artistului Dan Bittman, dat fiind că a anunțat restricții severe odată cu intrarea Timișoarei în scenariul roșu.

„Vor urma restricţii pentru următoarele 14 zile, acestea având ca scop limitarea răspândirii bolii. Ştiu că nu va fi uşor, dar avem obligaţia să respectăm legea şi să protejăm sănătatea şi viaţa tuturor timişorenilor. Spitalele care tratează pacienţi COVID din judeţul Timiş sunt peste 90% pline, iar la ATI sunt foarte puţine locuri. Vă rog să faceţi tot posibilul să vă protejaţi şi să îi apăraţi şi pe cei din jurul vostru.

Dan-Bittman-1-1Dan-Bittman-1-1

Vă rog să respectaţi toate prevederile legale, să păstraţi normele de distanţare sanitară şi pe cele de igienă. Respectați regulile de distanțare socială în cadrul întâlnirilor familiale și limitați la maximum orice contact direct cu alte persoane, în afara celor care fac parte din familia restrânsă! De asemenea, vă rog să renunţaţi la deplasări, dacă nu sunt absolut necesare, să evitaţi zonele aglomerate, să limitaţi contactul cu alte persoane, pentru că oricine dintre noi poate fi infectat, asimptomatic, şi să transmită virusul', a transmis prefectul de Timiș localnicilor, după întâlnirea cu Dan Bittman.

La rândul lui, Dan Bittman și-a felicitat prietena pentru menținerea unei rate scăzute a mortalității în Timiș. În egală măsură, a subliniat că părerile divergente nu au de ce să influențeze o prietenie atât de veche.

Sursa foto: Click!, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton