Dan Bittman, alături de o fostă iubită, după despărțirea de Liliana Ștefan. Fotografia cu Tania Budi a făcut furori

 Cica Cristina
.

Vestea că Dan Bittman s-a despărțit de Liliana Ștefan, mama copiilor lui, a luat pe toată lumea prin surprindere. Artistul este din nou un bărbat liber după ce relația de 25 de ani s-a destrămat, astfel că nu are de ce să se ferească. Recent, artistul a fost surprins în compania fostei sale iubite, Tania Budi, iar fotografia a stârnit noi speculații.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dan Bittman și Liliana Ștefan au avut o relație de lungă durată, de mai bine de 25 de ani. Artistul s-a despărțit de mama copiilor săi și a confirmat chiar că nu mai locuiesc împreună de mai bine de un an.

Dan-Bittman-1Dan-Bittman-1

Dan Bittman, alături de Tania Budi

Nu este niciun secret că Dan Bittman a format un cuplu cu Tania Budi și se pare că cei doi au rămas în relații bune și încă se mai întâlnesc. Dovada a fost publicată chiar de Tania Budi, pe rețelele de socializare. Vedeta a pus o fotografie într-un story, unde apare în compania lui Dan Bittman.

'Ce sunt acum sunt datorită femeilor pe care le-am întâlnit în viaţa mea. De la Tania Budi am învăţat, în primul rând, că o dra­goste poate să sfârşească şi într-o prietenie. A fost o dra­goste cu năbădăi şi cu scântei. Totuşi, cred că ambii am avut multe de învăţat din relaţia aceea. Ea a învăţat că nu poate să mă ţină într-un loc, eu am învăţat că o dragoste pornită ca o joacă poate să ajungă foarte serioasă. Asta înveţi de la femei, inteligenţa.', spunea Dan Bittman despre relația cu Tania Budi pentru OK Magazine.

Citește și: După aproape 30 de ani de relație, Dan Bittman suferă după Liliana Ștefan, mama copiilor lui:”Ea nu și-a dorit o căsnicie”

Citește și: De ce nu s-a însurat Dan Bittman niciodată:”Am pierdut șirul inelelor oferite”

Citește și: Tania Budi, secretul pentru un ten impecabil, la 53 de ani.Ce nu face niciodată

Citește și: Tania Budi a fost la un pas de căsătorie de mai multe ori:”Ce e important și real, rămâne. Pentru totdeauna”/ EXCLUSIV

Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit după 25 de ani

După ce au existat o serie de speculații în presă pe marginea acestui subiect, Dan Bittman a dezvăluit, în cadrul emisiunii 40 de întrebări moderată de Denise Rifai, că el și Liliana Ștefan nu mai formează un cuplu. Cei doi s-au despărțit în urmă cu patru ani și nu mai locuiesc în aceeași casă de un an.

Artistul a spus în emisiune că s-a mutat singur într-un apartament suficient de mare încât băieții săi să mai poată veni să-l viziteze și chiar să rămână peste noapte când este cazul.

Dan Bittman: „Nu vorbesc cu plăcere despre despărțire'

Dan Bittman și-a asumat întreaga vină pentru despărțirea de femeia pe care a iubit-o cel mai mult.

Trebuie să fac o mică paranteză. Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de patru ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe subiect. De un an chiar nu mai locuim împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat.

Nu vorbesc cu plăcere despre această despărțire, pentru că este și mama copiilor mei. Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna. Aici recunosc că 100% sunt eu de vină', a mai spus Dan Bittman în emisiunea moderată de Denise Rifai.

Tania Budi, la un pas de căsătorie de mai multe ori

Tani Budi, în vârstă de 52 de ani, rămâne una dintre cele mai curtate femei din showbiz! Este într-o formă fizică de invidiat de ani buni și susține chiar că se place mai mult acum decât în urmă cu 30 de ani. Mulți și-au dorit să ajungă la inima vedetei și ne-a dezvăluit câte cereri în căsătorie a primit de-a lungul timpului!

Vreo 3-4. Nu mai țin minte. Pentru mine trecutul nu există decât ca învățăminte, nu ca amintiri concrete. Nu am timp și nici chef să îmi amintesc ceva ce poate nu a fost atât de important dacă în ziua de azi nu mai există. Ce e important și real, rămâne. Pentru totdeauna', a spus vedeta pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton