Cum și-a pus Survivor amprenta asupra prezentatorului Daniel Pavel: "Am albit mai mult, transformarea...."/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Daniel Pavel a trăit la intensitate maximă experiența Survivor. Nu a fost concurent, dar a făcut anumite sacrificii pentru a fi „în ton' cu participanții. A slăbit 10 kilograme, iar transformarea sa a fost vizibilă. Și nu doar la nivel fizic! Prezentatorul ne-a spus și care au fost lecțiile învățate în urma reality-show-ului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniel, a trecut deja ceva timp de când s-a încheiat „Survivor, însă ecourile competiției încă nu s-au stins. Tu cum te simți după mai bine de 6 luni de aventură în Republica Dominicană?

Așa este, a trecut ceva timp de la Marea Finală și momentul culminant al acesteia, aflarea câștigătorului, însă, în termeni reali, încă sunt acolo, pe trasee și în consiliu, retrăind ecourile acelor emoții foarte puternice. Mai bine de jumătate de an de aventură te marchează în feluri și chipuri pe care le poți înțelege doar în timp, și sunt acum în etapa în care parcă trăiesc o finală în interiorul meu, recunoscător și cu sentimentul datoriei împlinite, mulțumind tuturor pentru susținere, pentru ceea ce am avut șansa să trăiesc.

Daniel-Pavel-3Daniel-Pavel-3

Daniel Pavel: „Pentru Survivor nu poți fi pregătit fizic și psihic întru totul'

Nu e un secret pentru nimeni că ești un tip dependent de adrenalină. Ai
practicat o mulțime de sporturi care te-au disciplinat și ți-au mărit rezistența. Ai fost însă cu adevărat pregătit pentru experiența „Survivor?

Dependent de adrenalină, însă, în aceeași măsură, strunit de calmul după furtuna acestei experiențe profund transformaționale. Cred că pentru „Survivor nu poți fi realmente pregătit fizic și psihic întru totul, poate nici măcar parțial, dacă ne referim aici exclusiv la partea sportivă. Pentru că, orice activitate sportivă ai practicat, unicitatea și duritatea formatului „Survivor fac ca alchimia dintre fizic și psihic să se confrunte până la epuizare cu instinctele profunde de supraviețuire.

Daniel Pavel: „Survivor a depășit orice așteptare'

Nu este prima dată când lucrezi în televiziune, dar bănuiesc că nimic nu se compară cu impactul unui reality show de o asemenea anvergură. Ți-a depășit „Survivor așteptările? Te întreb, de fapt, în ce procent ai anticipat ce aveai să trăiești acolo.

„Survivor România a depășit orice așteptare aveam despre prezentarea oricărui tip de show. Nu este primul meu contact cu televiziunea, însă este cel mai profund și deplin de până acum. În termen de procent, am anticipat undeva la 40% ce aveam să trăiesc acolo din punctul de vedere al filmărilor în aer liber, al celor de interior, la consiliu, al contextului colateral, viața pe insulă, căldura, modul în care am relaționat cu celelalte echipe.

Citește și: Daniel Pavel, adevărul despre Zanni și finala Survivor:”Singura regie ținea de partea de…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce ce s-a ocupat Daniel Pavel înainte de Survivor:”Tare bine aș fi făcut să-mi ascult mama”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are actorul Marius Bodochi cu fiul lui:„M-am ocupat de Alex de când s-a născut'. Tânărul nu i-a călcat pe urme / EXCLUSIV

Daniel Pavel: „Am albit mai mult'

Odată cu trecerea lunilor, concurenții s-au schimbat enorm din punct de vedere fizic și nu numai. Chiar dacă tu nu ai suferit de foame, dorul de casă și lipsa comunicării și-au pus, cu siguranță, amprenta asupra ta. Sunt curioasă câte kilograme ai slăbit și dacă ai albit…

Am slăbit de la momentul debarcării pe insulă, până în seara Marii Finale, zece kilograme, ultimele patru în ultima săptămână de „Survivor România. Amprenta asupra mea a fost mai mult vizuală. Eu nu m-am știut și nu m-am văzut cu barbă niciodată, din considerente de proiecte media, nu simțeam că mi-ar sta bine cu barbă. Dar m-am bucurat de aprecierile colegilor mei din Kanal D, din Acun Medya, că mi-ar sta totuși bine cu barbă. Transformarea din oglindă a fost vizibilă. Slăbeam și aveam barbă, dar aveam o bucurie a datoriei împlinite care îți dă o anumită lumină pe față. Pe de altă parte, efortul considerabil și tot noianul acesta de emoții își pun amprenta asupra ta. Și concurenții s-au schimbat, s-au adaptat, și acest lucru s-a văzut și fizic, acest lucru l-am trăit și eu. Și da, am albit mai mult.
(zâmbește)

Cea mai importantă lecție învățată de Daniel Pavel la Survivor

Care a fost cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o în competiția din Republica Dominicană?

Cea mai importantă lecție este, cu siguranță, aceea că, oricum ai veni în această competiție, fie social, fie cognitiv, fie sportiv, fie chiar la nivel de opțiune de viață, absolut totul se schimbă și se poate ajusta. Este, într-adevăr, o realitate pe care o citești în cărți, în literatura inspirațională, istorie. Eu am adus în „Survivor România componenta de bătălii epice, latura epică a încleștărilor, lucru care m-a marcat toată viața mea.

Cea mai importantă lecție a fost că poți cu adevărat trăi în lupta pentru un obiectiv foarte clar, alimentat de prestigiu social, că poți să îți depășești limite peste limite. Eu am venit cu o imagine a mea despre mine și am observat că pot să mă așez, să ridic vocea, să capturez cumva momente, să fac o fotografie mentală și să o descriu pentru cei de acasă, să reușesc să conduc vocea în zona carismei electrice, să îi „prind pe cei de acasă și, în același timp, eu însumi să mă bucur de spectacol. Altfel nu aș fi putut trece dincolo de sticlă dacă nu m-aș fi bucurat de lucruri simple. Am învățat să mă bucur de un colț de pâine, pentru că am încercat să nu mănânc nici eu foarte mult, să-mi ponderez acțiunile, mișcările. Am învățat lecția unui minimalism atât de necesar în societatea exceselor de astăzi

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE AUGUST AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton