Claudiu Bleonț are COVID-19. Actorul s-a infectat, iar soția lui a fost negativă

 Sutiu Theodora
.

Claudiu Bleonț are COVID-19. Vedeta a luat, din fericire, o formă ușoară a bolii. El s-a infectat, deși avea făcută toată schema de vaccin. Actorul a stat în izolare și a declarat că soția lui a ieșit negativă în urma testului COVID.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Potrivit informațiilor obținute de Cancan, Claudiu Bleonț este în izolare după ce a fost contaminat cu virusul COVID-19. El se află în Craiova alături de fosta sa soție Beatrice Rancea cu care urma să joace într-o piesă de teatru.

claudiu-1claudiu-1

Actorul a  rămas fără miros și gust, însă problemele de sănătate par să  se remedieze. În decursul zile de marți, Claudiu Bleonț și-a recăpătat simțurile: „Soția mea a ieșit negativă la testul COVID. Eu am stat în izolare, nu am mai stat atât în casă niciodată, departe de familie, de teatru”, a declarat Claudiu Belonț, la Antena Stars.

Claudiu Bleonț are COVID-19. Ce declara în vară despre boala care poate fi fatală

Momentan, cunoscutul actor nu a făcut niciun fel de declarații legate de acest subiect. În urmă cu doar câteva luni, Claudiu Bleonț declara că a dezvoltat anticorpi la boală.

Soția mea, Iulia, a avut Covid. Eu nu știu dacă am avut. Știu doar că acum, când am reluat spectacolele, am făcut un test de anticorpi și a reieșit că am. Eu nu am avut însă simptome de Covid. Poate am avut Covid și eu, dar nu știu când’, a declara Claudiu Bleonț, la emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV, în luna iunie.

Citește și: Claudiu Bleonț nu știe dacă a avut COVID-19 sau nu

Citește și: Claudiu Bleonț, de nerecunoscut! Și-a schimbat radical look-ul și a renunțat la actorie pentru a deveni… primar

Citește și: Cât a slăbit Lorelei Bratu la Asia Express: „Nu m-am întors chiar o silfidă/ EXCLUSIV

Citește și: Cât de implicat e Victor Slav în creșterea fiicei lui. Bianca Drăgușanu: „Se putea mai bine de atât’

Actorul a vrut să se călugărească

Claudiu Bleonţ a dezvăluit că a fost un moment în viaţa lui în care și-a dorit să devină călugăr. Actorul spunea că pentru a face faţă greutăţilor propriei vieţi a ajuns la psiholog:

„E ca şi cum ai lucra în două planuri: undeva există ceva orizontal, care e repetitiv şi ni-l dorim repetitiv ca să te bucuri şi, în acelaşi demers, care e repetitiv să descoperi: «Uau, e nou!» Te reinventezi pe loc.

Caut să mă reinventez, am ajuns într-un teritoriu în care mă învârt în cerc. Noroc că mă duc şi la psiholog. Joc destul de bine personajele.

Îmi spun uneori: «Doamne, ce bine e să joc viaţa altora, dar să o joc pe a mea e greu». E important să fii şi spectatorul vieţii tale – nu-mi iese mereu, e o muncă de atenţie, nu, e o trudă… o trudă a atenţiei. Corpul pe care îl avem este doar un accesoriu', declara Claudiu Bleonț.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton