Cum și-a petrecut Adina Buzatu ziua de naștere în plină pandemie de coronavirus. Vedeta a învățat să gătească la 43 de ani

 Oana Popoiag
.

Adina Buzatu a împlinit 43 de ani în plină pandemie de coronavirus, însă acest lucru nu a împiedicat-o să-și sărbătorească ziua de naștere ca la carte. Într-un demers fără precedent, în autoizolare, Adina s-a apucat de gătit, ajutată fiind de fiica sa. Stilista a pregătit pentru cină preparate complicate, pe care le-a detaliat pe vlogul său.

Adina Buzatu este femeie de afaceri, prin urmare timpul liber a fost dintotdeauna un lux la care nu a avut acces prea des. În plină pandemie de coronavirus, în autoizolare, timpul capătă alte proporții, astfel că Adina a luat, chiar de ziua ei, o decizie complicată.

Cum și-a sărbătorit Adina Buzatu ziua de naștere, în autoizolare

Vedeta a împlinit 43 de ani și, chiar dacă această aniversare a fost una atipică din cauza conxetului pe care îl trăim, s-a preocupat să iasă ca la carte. Mai precis, într-un demers fără precedent, a decis că ziua de naștere e momentul perfect să învețe să gătească, decizie privită cu oarecare scepticism de fiica sa. 'Sara spune că dacă gătesc eu, lumea are șanse să facă toxiinfecție alimentară', a declarat Adina.

Ajutată de fiica sa de 22 de ani, Sara, Adina Buzatu a pregătit cina aniversară. Preparatele nu sunt, însă, de începători. Friptură de vită la grătar, cartofi cu țelină și măr, conopidă în ulei de măsline sau banana icream, acestea au fost doar câteva din preparatele pe care Adina le-a gătit împreună cu fiica ei.

'Frate da, Coronavirus, groaznic, stăm acasă și este urât. Să ne ajute Dumnezeu să fim sănătoși! Hai să luăm și partea pozitivă, stăm împreună și învățăm chestii', a declarat Adina Buzatu în vlogul unde a detaliat experiența de a găti de ziua sa de naștere unde, chiar dacă nu a avut alături zecile de prieteni, s-a distrat de minune.

Foto: Instagram

Adina Buzatu zi naștereAdina Buzatu zi naștere

Citește și: Teo Trandafir, izolată în casă, cu fiica ei, din cauza pandemiei COVID-19: „Marea mea teamă este că…”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton