Cum și-a dat seama Răzvan Fodor că Irina este femeia perfectă pentru el. Testul neașteptat și deloc amuzant la care și-a supus soția

 Oana Popoiag
.
Răzvan Fodor soțieRăzvan Fodor soție

Nimeni nu credea la finalul anilor 2000 că Răzvan Fodor va renunța vreodată la burlăcie, dar iată că luna aceasta sărbătorește nouă ani de la căsătoria cu Irina, femeia care i-a dăruit o frumusețe de fetiță. Actorul a avut un mod total neașteptat de a o testa pe frumoasa brunetă pentru a vedea dacă e femeia potrivită.

Răzvan Fodor și Irina formează unul dintre cele mai simpatice și stabile cupluri din showbiz, având împreună o frumusețe de fetiță, Diana, la fel de veselă ca ei. Răzvan s-a căsătorit cu Irina în 2010, renunțând fără regret la viața liberă de burlac pentru care era deja celebru.

Meritul Irinei este colosal, căci părea că actorul nu va renunța vreodată la prețioasa libertate. Dar nici ușor nu a fost pentru fata care la vremea aceea nu avea cu mult peste 20 de ani.

Răzvan Fodor a povestit la un moment dat modul neașteptat și deloc amuzant, după gusturile multor doamne, prin care și-a testat iubita, la începutul relației, să vadă dacă e potrivită de soție. Cei doi au fost împreună la un botez, unde Răzvan a pus la cale o glumă.

'Nu s-a întâmplat nimic, nici un sărut, nici un ținut de mâna, doar o invitație nevinovată la un botez al copilului unui prieten… și un prim test, să spunem așa… I s–a tras scaunul de sub fund. Da! Exact de sub fund! Nu doar ei, ci tuturor femeilor și soțiilor din gașcă care au venit foarte simandicos aranjate la un asemenea eveniment. (Fraților, era doar un botez! Hai să ne relaxăm și să ne simțim bine, zic). A râs cu hohot(…) Plăcut surprins, mirat și contrariat, am trecut peste primul hop…', a explicat Răzvan Fodor, completând că apoi a luat-o în vacanță în India și a fost plăcut surprins să constate că fata nu a făcut fițe la condițiile groaznice de cazare.

Foto: Instagram

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton