Cum și-a cunoscut Cristina Cioran iubitul: „Nu mă interesa nimic”. Cum îi afectează diferența de vârstă / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cum e să întâlnești dragostea adevărată și să rămâi însărcinată, după 40 de ani? Perfect, ne spune Cristina Cioran, fără ca măcar să fie nevoie să vorbească… Vedeta ne-a vorbit despre cum l-a cunoscut pe tatăl fetiței sale și cum s-au schimbat lucrurile radical în viața ei, într-un timp extrem de scurt. Susține că diferența de vârsta nu constituie niciun impediment, ba chiar reușesc să facă glume pe marginea acestui subiect.

CITEȘTE TOATĂ REVSITA VIVA DE IANUARIE!, GRATIS, AICI!

Cristina, știi vorba aceea… nu aduce anul ce aduce ceasul. Cam așa mi se pare că s-a schimbat și viața ta, când l-ai cunoscut pe noul tău iubit. Poveștește-ne puțin despre momentul în care v-ați cunoscut și începutul relației. Cât de tare ai fost luată prin surprindere?

Eram foarte tristă și foarte nefericită când l-am cunoscut pe Alex, eram într-o perioadă destul de ciudată. Ieșeam dintr-o relație toxică, nu mă interesa nimic. Ne-am cunoscut la o petrecere, total întâmplător, total pe nepregătitelea. Când ne-am cunoscut, a fost pe cât de neașteptat, pe atât de rapid totul, parcă nu am vrut să pierdem nicio secundă. Poate că acela a fost un moment în care am realizat cât timp pierdem aiurea, fără sens… Ne-am lipit. (râde) M-am surprins pe mine, am realizat câtă nevoie aveam de cineva inteligent, curajos, cu umor și brațe puternice.

Cristina-Cioran-1-1Cristina-Cioran-1-1

Cristina Cioran: „M-a cucerit cu cinismul lui'

Cu ce te-a cucerit el? Și cum de ați hotărât să faceți așa de repede pasul de a deveni părinți?

M-a cucerit cu cinismul lui, cu umorul și cu nonșalanța. Lucrurile bune vin atunci când nu le aștepți. Nu știu ce anume ne-a legat atât de tare, atât de repede, dar știu că din prima lună ne-am gândit să facem un copil, să fie rodul dragostei noastre. Și acum ne uităm la Ema și asta ne spunem, că e rodul dragostei noastre. Altceva nici nu mai contează.

Citește și: Cum s-a recuperat Cristina Cioran după nașterea prematură și cum se simte fiica ei după problemele de sănătate:„Chiar și atunci când a fost rău…'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu vrea Cristina Cioran să se mărite cu tatăl copilului ei:”Important este cum ne înțelegem”

Citește și: Cum se comportă Cătălin Zmărăndescu de la Survivor în rol de tată:„Când ai copii după 40 de ani…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a sărbătorit Alina Vidican soțul.Milionarul a împlinit 51 de ani

Cristina Cioran: „Vârsta nu mi se pare un impediment în nicio relație'

Ai avut vreo reticență, având în vedere că el este mai mic cu șapte ani?

Vârsta nu mi se pare un impediment în nicio relație, chit că e de afaceri sau de cuplu. Noi nu simțim această diferență poate și pentru că eu sunt foarte copilăroasă. Nu ne gândim niciodată la asta, nu știu dacă poate afecta o relație, cu toții suntem copii, indiferent ce scrie în buletin. Cred că necazurile afectează, dar, din fericire, nu avem necazuri și încercăm să nu lăsăm să ne afecteze anumite evenimente pe termen lung. Cred cu tărie că trebuie să ne păstrăm
copii până la adânci bătrâneți, ca să fim fresh și să ne trăim viața frumos.

Chiar, se vede diferența de vârstă dintre voi, în vreo privință?

Nu. Ne mai tachinăm din când în când, cu umor. Umorul într-o relație cred că este foarte important, așa că luăm în
glumă cam totul. Dacă am lua-o în tragic sau prea în serios, cred că am fi mai bătrâni decât suntem.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE FEBRUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton