Zodie iunie. Ce zodie ești dacă te-ai născut în iunie

 Lupescu Anca
.

Ce zodie ești dacă te-ai născut în iunie? Dacă ziua ta pică în luna iunie, atunci ești zodia Gemeni sau Rac. Ziua în care te-ai născut decide, însă, care dintre semne ești și există o graniță fină în care poți împrumuta caracteristici de la ambele zodii, dacă te-ai născut exact în această dată. 

Ce zodie ești dacă te-ai născut în iunie

Dacă te-ai născut între 1 iunie și 21 iunie inclusiv, ești în zodia Gemeni. Dacă te-ai născut într-una din zilele 22, 23, 24, 25, 26, 27, 27, 28, 29, 30 iunie, atunci zodia ta este Rac.

Trăsăturile de caracter ale zodiei Gemeni

Trăsăturile Gemenilor sunt mai variate decât cele ale altor semne astrologice. În timp ce majoritatea semnelor au o trăsătură foarte proeminentă (de exemplu, Capricornii sunt notorii ambițioși), Gemenii, cei născuți între 21 mai și 21 iunie, pot fi sociabili, vorbăreți și capricioși, dar pot fi și indeciși sau băgăcioși. 

Ascendent în Gemeni – trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Gemeni

Unii Gemeni adoră să fie în centrul atenției; altora le place să bârfească. De obicei, sunt ființe pasionale, dar plăcute, care sunt întotdeauna gata pentru o aventură sau o conversație intelectuală.

Dacă ieși cu un Gemeni, un singur lucru este sigur: nu te vei plictisi niciodată.

Personalitatea Gemenilor este foarte amuzantă, dar, ca orice semn, Gemenii au puncte slabe. Punctele lor forte sunt faptul că sunt adaptabili, sociabili și inteligenți – nu există niciodată un moment de plictiseală cu un Gemeni. 

Cu toate acestea, slăbiciunile lor sunt că sunt indeciși, impulsivi, nesiguri și băgăcioși – ai grijă să-i spui unui Gemeni cele mai ascunse secrete ale tale.

Gemenii sunt adaptabili. Sunt dispuși să încerce orice cel puțin o dată, așa că nu te juca de-a adevărul sau provocarea cu ei, vei pierde. Vor fi fericiți să se alăture oricărui plan și probabil că vor plănui niște aventuri distractive. Cele mai nebunești povești îi vor implica pe prietenii tăi Gemeni.

Sunt, de asemenea, foarte flexibili și capabili să se schimbe pe nesimțite. Asigură-te că apelezi la ajutorul prietenului tău Gemeni pentru planificarea petrecerilor, deoarece ei vor veni adesea cu cele mai bune idei.

Femeia Gemeni – trăsături ale zodiei, temperament și caracter. Cu cine e compatibilă

 Gemenii sunt de obicei ființe entuziaste și sociale. Ei sunt sufletul petrecerii – vorbăreți, dar nu enervant de vorbăreți. 

Ei au întotdeauna ceva interesant de spus. Niciodată nu au doar o conversație plictisitoare despre vreme; de obicei participă la conversații profunde despre viață. 

Gemenii sunt niște însoțitori grozavi pentru că deschid cu ușurință conversații cu străinii. Ai grijă, însă, s-ar putea să te eclipseze!

 Motivul pentru care Gemenii au întotdeauna lucruri interesante de spus este că sunt foarte inteligenți. Sunt curioși, așa că le place să învețe. Îi vei găsi adesea pe Gemeni cu o carte în mână.

Din cauza impulsivității lor și a incapacității de a se angaja, Gemenii pot fi nestatornici. Dacă îți faci planuri cu un Gemeni, ai grijă; s-ar putea să te anuleze în ultima secundă. 

Bărbatul Gemeni – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

Nu sunt răutăcioși; sunt doar puțin iresponsabili. Gemenii încearcă să evite cu orice preț responsabilitatea și activitățile plictisitoare. Nu te baza pe ei să te ajute să împachetezi sau să te ajute să te muți, dar contează pe ei pentru o seară distractivă în oraș.

Caracteristicile zodiei Rac

Dacă te-ai născut între 21 iunie și 22 iulie, atunci semnul tău zodiacal este Racul, care este reprezentat de Rac și asociat cu lucruri precum luna, apa și emoțiile. 

Ascendent în Rac – trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Rac

Sunt cunoscuți în primul rând pentru faptul că sunt emotivi, hrănitori și foarte intuitivi, dar și sensibili și uneori nesiguri. Semnul lor elementar este apa (la fel ca și pentru Pești și Scorpion), ceea ce are sens dacă luăm în considerare profunzimea emoțională asociată cu acest semn.

Racul își poartă inima pe mânecă, dar are o gamă largă de emoții în interior, ceea ce îi poate face uneori să pară prea sentimentali sau morocănoși; acest lucru se datorează legăturii lor cu fazele lunii și este motivul pentru care se spune despre Rac că sunt „morocănoși”.

Bărbatul Rac – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

 Cei din zodia Rac se retrag în „carapacea” lor și se simt cel mai bine atunci când sunt acasă, înconjurați de cei dragi. În general, sunt mai introvertiți, preferând conexiunile profunde și intime cu doar câteva persoane decât socializarea în grupuri mari, care îi poate copleși cu ușurință pe Raci.

Racului nu-i plac discuțiile mărunte și poate fi dificil de abordat la început, dar odată ce ajungi să îi cunoști, vor fi un prieten loial pe viață.

 Probabil că una dintre cele mai notabile trăsături ale Racului este loialitatea lor îndârjită.

Femeia Rac – trăsături, temperament și caracteristici specifice. Cu cine e compatibilă

Racii vor face orice este nevoie pentru a-i ajuta pe cei pe care îi iubesc, chiar și să întoarcă spatele propriilor convingeri sau simțului de judecată. Capacitatea lor puternică de a empatiza cu ceilalți este în parte ceea ce face ca zodia Racului să fie una dintre cele mai devotate din zodiac.

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton